Menedékjogért folyamodott Tommy Robinson Donald Trumphoz

Ismét börtönbüntetésre ítélték a bíróság megsértése miatt a muszlim vádlottakat tárgyalásuk előtt filmező, a „muszlim közösség ellen uszító” Stephen Yaxley-Lennon, aki póriasabb művésznevén, Tommy Robinsonként lett ismert Nagy-Britanniában. Mivel Robinson eltökélte, hogy ezúttal nem kíván visszakerülni a börtönbe, ezért az amerikai, trumpista InfoWars videócsatornán felhívást tett közzé annak érdekében, hogy Donald Trump adjon neki politikai menedékjogot.

„Könyörgök Donald Trumpnak, könyörgök az amerikai kormánynak, hogy vizsgálja meg az ügyemet! Sürgősen evakuálni kell engem ebből az országból, mert sötét erők dolgoznak az elpusztításomon!” -jelentette ki Tommy
Robinson. Noha legutóbbi, 2018-as börtönbüntetése alatt nem érte bántódás, most, korábbi ítélete előtti állításaihoz hasonlóan, ismét elismételte, a brit börtönöket „dzsihádista muszlim bandák” irányítják, akik vadásznak rá muszlim-, menekült- és bevándorlóellenes nézetei, politikai tevékenysége miatt, és ha börtönbe kerülne, szerinte mindenképpen meggyilkolják.

Hírdetés

„Közvetlenül fordulnék az Egyesült Államok népéhez a családommal. Imádjuk az Egyesült Államokat, és nem lehet jövőnk Nagy-Britanniában” -tette ehhez hozzá.

Az amerikia Külügyminisztérium eddig semmilyen formában nem reagált Robinson kérelmére, csak annyit közöltek, vízumkérelemet egyedi elbírálás során adnak csak ki minden külföldi állampolgárnak.

(Independent)


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »