Menczer Tamás: Kössünk új egyezséget a magyar emberekkel

Magyarország meg tudja csinálni! címmel útjára indult az újabb nemzeti konzultáció, amelynek fontosságáról közölt Facebook-bejegyzést Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója. Lenéznek ezért bennünket, korábbi konzultációk során láthatták, hogy ezt kritizálják az itthoni balosok is, a brüsszeliek is, ugyanis nekik az a demokráciafölfogásuk, hogy az embereket nem kell megkérdezni.

Hát nehogy már elmondják, hogy mit gondolnak. Az olyan furcsa. Tudják, van az a futballista, akit a játékban csak a labda zavar. Van az a politikus, akit a demokráciában csak az ember zavar. Derék brüsszeli kollégáink, magyar baloldali csatolt részekkel ilyenek. De milyen dolog az, hogy megkérdezzük az embereket? Még a végén véleményt mondanak. Aztán akkor mi lesz? Ők ott az elefántcsonttoronyban, Brüsszelben majd megmondják, hogy milyen jó a háború, milyen jó a bevándorlás, milyen jó a blokkosodás, milyen jó a 13. havi nyugdíj elvétele…

Hírdetés

És akkor majd azt kell csinálni, na mi nem így gondoljuk, mi úgy gondoljuk, hogy alakítsunk ki egyetértési pontokat, kössünk a következő időszakra nézve egy új egyezséget a magyar emberekkel, és akkor közösen a céljainkat el is fogjuk tudni érni.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »