Menczer Tamás: csak mi, magyarok vagyunk erre képesek!

Két békepárti miniszterelnök volt az Európai Unióban, Orbán Viktor és Robert Fico, de a szlovák miniszterelnök kórházban van és az életéért küzd, így csak egy akcióképes békepárti miniszterelnök maradt, aki meg tudja védeni a békét, őt Orbán Viktornak hívják – mondta a Facebookon csütörtökön közzétett videójában a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Hírdetés

Menczer Tamás azt mondta, két feladatunk van, miután Szlovákia miniszterelnökére a nyílt utcán ötször rálőttek. Az egyik, hogy lélekben és imáinkban ott legyünk Robert Ficóval, a családjával, és a Szlovákia minden polgárával nagyon drukkolunk neki.
   
A másik feladatnak azt nevezte, hogy küzdjünk Robert Fico helyett is. „Küzdjünk kétszeres erővel, küzdjünk sokszoros erővel és védjük meg a békét.
   
A kormánypárti politikus hangsúlyozta azt is, hogy menjünk el június 1-jén a Békemenetre, június 9-én pedig szavazni. Mint fogalmazott ezzel „védjük meg Magyarország békéjét, mondjunk igent a békére”.
   
Úgy vélte, „mi erre képesek vagyunk, igazából csak mi magyarok vagyunk, erre a feladatra képesek”. Ez tehát a feladatunk június 9-én, megvédeni Magyarországot – ismételte – és igent mondani a békére – mondta Menczer Tamás.
 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »