Menczer Tamás alaposan helyretette Kálmán Olgát – nézze meg, zseniális!

Menczer Tamás alaposan helyretette Kálmán Olgát – nézze meg, zseniális!

A Gyurcsány–Dobrev-párt egyik legszélsőségesebb gyűlölködőjéről derült ki, hogy lényegében nem más, mint nettó hazudozó.

Mi is történt?

Kálmán Olga az ATV Egyenes beszéd című műsorának múlt pénteki adásában azt állította, hogy a Külgazdasági és Külügyminisztérium nem válaszolt arra a kérdésükre, hogy „mi lett a sorsa kétmillió koronavírustesztnek”.

„Nem mondják meg, ki kell perelnünk” – szajkózta harciasan az adásban a magát egykoron „független, objektív médiamunkásnak” hazudó volt tévés.

Szerencsére Menczer Tamásnak lehetősége nyílott a műsorban megfelelni a vádakra, tehát hamar kiderült, hogy megtévesztésről, hazugságról van szó.

Az államtitkár ugyanis papírral igazolta, hogy még azelőtt válaszoltak a DK-s levélre, mielőtt a „szélsőbalos nagyasszony” előadhatta volna magánszámát. Kiderült az is, hogy az Apró–Dobrev-klánt képviselő ügyvédi iroda – hát persze, hogy a Czeglédy és társa – időben megkapta a feleletet arra, mi történt a szóban forgó tesztekkel.

Hírdetés

És lássanak csodát, azokat nem értékesítette a magyar kormány, hanem az utolsó darabig átadta az Állami Egészségügyi Ellátó Központ részére.

A Gyurcsány-pártot tehát, ahogyan korábban már oly sokszor, ismét előbb utolérték, mint azt a bizonyos sánta kutyát.

Mindenki számára ajánljuk az alábbi videó megtekintését, mert ahogyan Menczer Tamás helyretette Kálmán Olgát, sőt az egész baloldalt Gyurcsányostul, Czeglédystől, Korózsostul, mindenestül, az zseniális.

 

Juhász Attila – www.magyarnemzet.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »