Menczer keményen beszólt a vízműveknek

Elfogadhatatlannak nevezte csütörtökön a Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. és a Nemzeti Vízművek Zrt. teljesítményét Pest megye 2. számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselője, amiért Solymáron nincs elég víz. Menczer Tamás felszólította a két céget, hogy lássák el a solymáriakat vízzel.

Számomra elfogadhatatlan a szolgáltató, a DMRV és felügyeleti szerve, a Nemzeti Vízművek teljesítménye és munkája az elmúlt órák alapján – mondta Menczer Tamás a Facebook-oldalán közzétett videójában.

Hírdetés

A politikus felszólította a két céget, hogy törvényi kötelességüknek tegyenek eleget, és lássák el a solymáriakat vízzel, vagy legalábbis tegyenek meg mindent azért, hogy a feladatukat el tudják végezni!

Növeljék a vízfelvételi pontokat itt Solymáron, és tegyenek meg mindent azért, hogy a vezetékes vizet biztosító tárolók, medencék feltöltése megtörténjen! – tette hozzá.

Még egyszer mondom: felszólítom a DMRV-t, a szolgáltatót és felügyeleti szervét is, azzal kapcsolatban, hogy a munkájukat végezzék el! – szögezte le Facebook-videójában Menczer Tamás.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »