Mélytorkos csütörtök: minden idők legócskább blöffjét szopta be a baloldal

Mélytorkos csütörtök: minden idők legócskább blöffjét szopta be a baloldal

Az ember úgy van ezzel a mostani választással, mint amikor a haverjai egy hirtelen ötlettől vezérelve berángatják a moziba. Csak kapkodja a fejét a drámai fordulatokon, a Leslie Nielsen-i poénokon, tömi a fejébe a pattogatott kukoricát, és csak annyit bír kinyögni: még, még, MÉÉÉG!

Két hete, szeptember 19-én hozta ki a Nézőpont Intézet, hogy Budapesten a baloldal (akkori) közös jelöltjét, Falus Ferencet (11 százalék) még a megszorító király Bokros Lajos is előzi 14 százalékkal. Lett is nagy fejvakargatás a Jókai utcai pártközpontban, remegő kezek tekerték a spanglit a Kazinczy utcai romkocsmákban, ordibáló, fejeket követelő hívások futották át a céges mobil flottákon.

Hírdetés

A baloldal becumizta az egyik legősibb trükköt, nevezetesen a választási kampányban hitelt adott egy nyilvános (!) közvélemény-kutatási eredménynek, amelyet ráadásul a Fidesz házi cége végzett, és mint tudjuk, az ilyenek semmi másra nem jók, mint zavarkeltésre, a választók manipulálására, a saját tábor tüzelésére és az ellenfél elbizonytalanítására. Ahhoz nem kell nagy tudomány, hogy valaki kimutassa, Tarlós hajóhosszal vezet, de hogy valaki komolyan elhitte, hogy a közéletből teljesen kipörgött, rossz emlékű, lefosott zakójú Bokros neokon-szadeszos fantompártjával labdába rúghat ezen a meccsen, arra azért csak tetemes mennyiségű kokain rendszeres elfogyasztása adhat magyarázatot. Arról nem is beszélve, hogy az LMP és a Jobbik 7-7 százaléka is erősen alábecsült jóslásnak tűnik, valószínűleg innen lettek elcsippentve azok a százalékok, amelyekkel felhúzták rongylábú bajuszvamzert.

Bővebben!

 


Forrás:jobbegyenes.blog.hu
Tovább a cikkre »