Mely időpontra van kitűzve a harmadik világháború?

Mely időpontra van kitűzve a harmadik világháború?

Úgy látszik, hogy a harmadik világháború kitörésének időpontja már ismeretes. Ezt az információs igyekszenek eltitkolni a nyilvánosságtól, de előbb-utóbb minden napvilágra kerül.

Az interneten most éppen ilyen indulatos bejegyzések olvashatók. Az emberek, a valós ukrajnai helyzetről és Oroszország lépéseiről alkotott elferdített kép által befolyásolva, egyszerűen nem értik, hogy mi történik a világban. A médiák pedig egyszerűen spekulálnak a harmadik világháború kitörése témáján.

Például, a világháló orosz nyelvű szegmensében jelenleg heves viták folynak a neves orosz asztrológus, Pavel Globa „jóslatairól”. Globa ugyanis már 2009-ben megmondta, hogy 2014 márciusában tör ki a harmadik világháború, amikor megkezdődik az országhatárok globális átszabása és sor kerül katonai konfliktusok eszkalációjára. Egyszóval, Globa szavai szerint a háborúnak vagy az olimpiai játékok során, vagy pedig rövidesen azok befejezése után kellett volna kitörnie. Az asztrológus azonkívül megjósolta, hogy Ukrajnát több darabra szakítják.

Az eredeti szövet figyelmes megtekintése során azonban kiderül, hogy bár az anyag 2009-es keltezésű, de az ukrajnai események után a szöveget megszerkesztették, aminek következtében a cikkből szenzáció lett. Kérdés, hogy miért adunk mindennek hitelt?

Hírdetés

Irina Lukjanova pszichológus rámutat, hogy az önfennmaradás iránti belső igényünk miatt van ez.

A veszélyekről szeretünk előre értesülni, hogy legyen lehetőségünk felkészülni rájuk. Olyan téma iránt, mint a háború, méghozzá a harmadik világháború, senki sem maradhat közömbös, hiszen a háború mindenkit érintene, mint az a második világháború idején volt, márpedig ennek emléke máig él. Mondhatni, éppen a mélységes félelem jelenti a témakör iránti rendkívül élénk érdeklődés alapját.

Az utóbbi években rendkívül népszerűek azok a jóslatok, amelyek a világvégére, a jövendő háborúra és az élet pusztulására vonatkoznak. Például, a bolgár jósnő, Vanga azt tartotta, hogy a világ a katasztrófa peremén egyensúlyoz majd, amíg nem bukik el Szíria, akkor aztán kitör a világháború. 1978-ban, amikor elhangzott ez a jóslat, sokan nem értették ezt meg. Azonban napjainkban, az utóbbi események ismeretében, mondható, hogy szavainak van értelme.

Dzsoj Ajad egyiptomi jósnő viszont arról van meggyőződve, hogy nem lesz semmilyen harmadik világháború. A jósnő elmondta, hogy nyomon követi a Föld csillagászati térképének minden módosulását. Szerinte a Földünket nem fenyegeti az erőszak tömeges alkalmazásával kapcsolatos háború, a világ egészen más harcoknak néz elébe, többek között információs és gazdasági küzdelmeknek. De a legfontosabb küzdelem az emberek agyáért folyik majd.

A harmadik világháború nem igazi fegyverek, hanem a médiák fegyvertára által folyik majd. És ez a háború máris folyik. Ennélfogva fontos tisztában lenni azzal, amit olvasol, nézel és hallgatsz.


Forrás:hungarian.ruvr.ru
Tovább a cikkre »