Meleg helyzet: Ráfázhat a Terry Black-interjúra a Vajna2

Meleg helyzet: Ráfázhat a Terry Black-interjúra a Vajna2

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) vizsgálatot indított a TV2 Tények című, úgynevezett „műsorának” november 10-i adása miatt, amelyben Terry Black transzvesztita „előadóművész” azt állította Vona Gáborról, hogy meleg – közölte a hatóság a Magyar Nemzettel. Gergely Zsófia, HVG-s újságíró lejáratásával kapcsolatban, a sugárzás óta eltelt rövid időre hivatkozva még nem döntöttek a vizsgálat megkezdéséről.

„Megvárom az eljárás eredményét, majd utána szeretném kommentálni. Az viszont biztos, hogy a velem szemben folytatott médiahadjárat túlment minden határon

– nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Vona Gábor, a Jobbik elnöke, aki szerint változnia kellene a politikai kultúrának ahhoz, hogy ne történjenek hasonló esetek.

Csúcson pörög a fideszes kamumédia

Hírdetés

A Jobbik szerint lejáratókampány zajlik ellenük a Fideszhez köthető médiabirodalomban, ezért március közepe óta több mint húsz sajtó-, valamint polgári pert indítottak a 888.hu, az Origo, a PestiSrácok.hu, a Ripost.hu, valamint a Tények ellen.

Kummer Ákos, a Jobbik politikusait képviselő ügyvéd elmondta:

a perek közül hatot már jogerősen megnyertek.

A többi jelenleg is zajló per esetében pedig – ahol született már elsőfokú ítélet – minden ügyben legalább részben a pártnak adott igazat a bíróság – tette hozzá.

Ugyanakkor nem valószínű, hogy egyhamar leállna a hazugságdömping, ugyanis az állami pénzekkel jó vastagon kitömött szennymédiának meg sem kottyannak a cseppet sem visszatartó erejű pénzbírságok, így minden bizonnyal továbbra is „élvezhetjük” majd a Habony-Vajna-G. Fodor trió minden alapot nélkülöző, ordító hazugságait a Jobbikkal és annak politikusaival kapcsolatban.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »