Melania Trump meztelen fotóit nézegette a miniszter

Melania Trump meztelen fotóit nézegette a miniszter

India egyik államának, Karnátakának az oktatási minisztere bukott le.

November 10-én, egy 18. századi helyi uralkodóval kapcsolatos ünnepen nézegette mobiltelefonján Melania Trump meztelen fényképeit Tanvír Szait, Karnátaka állam oktatási minisztere – írja a Times of India.

Hírdetés

Az Nemzeti Kongresszus Párt (INC) politikusáról eredetileg csak az derült ki, hogy erotikus fotókat nézegetett, ezt követően az államban ellenzéki, országos szinten viszont kormánypárti Bháratija Dzsanta Párt (BJP) lemondásra szólított fel Szaitot. A miniszter eredetileg azzal védekezett, hogy az ünnepség programját csekkolta telefonján, ám tévéfelvételek később bizonyították, valójában Melania Trump 1999-es meztelen modellfotóit szemlélte. Ezeket a WthatsApp kommunikációs applikáció segítségével küldte el neki valaki, ezért pattant fel Szait telefonjának képernyőjén – közölte a rendőrség.

Tanvír Szait sem volt rest: hivatalos panaszt tett kiberbűnözés tárgyában az őt lefilmező operatőrrel szemben Karnátaka állam főminiszterénél, Sziddaramaiánál. Az ellenzéki BJP pedig követeli, hogy hozzák nyilvánosságra a fotókat, amelyeket a miniszter megkapott az ünnepség során. Sőt, azt szeretnék, ha a miniszter távozna posztjáról.

Karnátaka állam egyébként kétszer akkora területű, mint Magyarország, ám hatszor annyian élnek benne. Legnagyobb városa a főváros, az egykori nehézipari, ma informatikai központ, a tízmilliós Bengaluru.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »