Mel Gibson inzultált és lökdösött egy fotóst

Mel Gibson inzultált és lökdösött egy fotóst

Az ausztrál rendőrség vizsgálja azt a bejelentést, amely szerint Mel Gibson amerikai színész inzultált és lökdösött egy ausztrál sajtófotóst, aki felvételeket készített róla és a társaságában lévő fiatal nőről.

Kristi Liller sajtófotós a Daily Telegraph helyi napilapnak elmondta, hogy két felvételt készített az 59 éves Mel Gibsonról, amint vasárnap este elhagyta Sydney egyik moziját barátnője, a 24 éves Rosalind Ross társaságában, amikor a hollywoodi sztár agresszívan lépett fel vele szemben. Elmondása szerint Gibson szidalmazta, leköpte és lökdöste őt. „Az arcomba köpött, üvöltött velem, kutyának nevezett, mondván, nem is vagyok ember, és a pokolra fogok kerülni” – mondta Miller.

Hírdetés

„Folyamatosan üvöltött, még csak levegőt sem vett. Folyamatosan szitkozódott” – tette hozzá. Mel Gibson csak akkor hagyta abba az inzultálást, amikor barátnője, Rosalind Ross közbelépett. A rendőrség az eset részletezése nélkül közölte, hogy vizsgálódik, és várja szemtanúk jelentkezését. Mel Gibson Sydneyben nőtt fel, és jelenleg filmet rendez az ausztrál nagyvárosban.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »