Mehet a börtönbe a migránssimogató liba

Nyár közepén az egész világot bejárta az a videó, amelyen egy 21 éves svéd diáklány, Erin Ersson hisztérikusan toporzékolva-zokogva állja el két svéd hatósági személy útját, akik éppen egy kiutasított afgán bűnözőt készültek ugyanarra a repülőre ültetni, amelyen ő is utazott.

Az agymosott libának persze nem az volt a baja, hogy egy ilyen mocsokkal kell együtt utaznia, hanem az, hogy szegénykét vissza akarják zsuppolni oda, ahonnan Svédországba ette a fene, mivel illegális ott-tartózkodása során több erőszakos bűncselekményt is elkövetett.

Hírdetés

Mint kiderült, Ersson “bátor kiállása”, amellyel egyébként további ostoba utasokat is sikerült feltüzelnie, és ezzel végül valóban megakadályozni az afgán deportálását, nem valamiféle spontán akció volt. A nő egy migránssimogató “civil szervezet” aktivistája volt, és zsebében a gazember fényképével érkezett a fedélzetre társaival együtt. Feltett szándékuk volt, hogy a törvényes intézkedést akár botrányokozás árán is megakadályozzák. Az idegen bűnözőnek egyébként a zűrzavarban sikerült megszöknie, azóta is hasztalan keresi a rendőrség.

A “nagyszerű és bátor” szőke liba most mártírszerepbe is helyezkedhet, mivel büntetőeljárás indult ellene a repülőgép fedélzetén elkövetett rendbontás miatt. A svéd ügyészség közleménye szerint pénzbüntetés vagy hathónapnyi elzárás várhat rá.

A magunk részéről annyit tennénk hozzá, hogy jobb országokban a repülőgépeken történő randalírozás terrorcselekménynek számít, és kegyetlen súlyos börtönbüntetéseket osztanak érte. Erre a hülye tyúkra is ráférne egy amerikai típusú ítélet, amit meg is kapna, ha mondjuk New Yorkban adta volna elő magát, aztán a rács mögül lesheti, amint a fiatalsága lassan elketyeg. Sajnos Svédország “felvilágosult” bíróságaitól nem várható ilyen ítélet, és a szélsőséges felforgató szervezetek által felheccelt idióták “közfelháborodása” miatt az is lehet, hogy büntetés nélkül megússza.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »