Megy az adok-kapok McGregor és Habib között, persze (még) csak szóban

Megy az adok-kapok McGregor és Habib között, persze (még) csak szóban

A következő nagy összecsapásukat készítik elő a ketrecharcos-legendák? Az első mindenesetre rekordbevételt hozott.

Nem csitul a szópárbaj Conor McGregor és Habib Nurmagomedov között, a két ketrecharcos verbális csatája azok után erősödött fel, hogy az ír vasárnap hajnalban kiütéses vereséget szenvedett Dustin Poiriertől az abu-dzabi UFC-gála főmérkőzésén – írja a 24.hu.

A harmadszor visszatérő ír ketrecharcost MMA-karrierje alatt először (T)KO-zták. Három éve Nurmagomedov simán legyőzte, most az ketrecharcos így üzent riválisának a Twitteren: „Ez van akkor, ha lecseréled a csapatodat, otthagyod az edzőpartnereidet, akik bajnokká tettek téged és kölykökkel készülsz, teljesen elrugaszkodott a valóságtól.”

McGregor állítólag határozottan felélénkült, amikor meghallotta Nurmagomedov üzenetét.

Hírdetés

„A csapatom az első nap óta velem van, nem változtattam semmit” – felelte, és feltette a kérdést Nurmagomedovnak, vissza akar térni vagy sem.

„Ha folytatni akarja a tiszteletlen dumát, akkor jöjjön vissza, és csapjunk össze ismét. Én itt vagyok. Gyere vissza, próbáld meg, csináld meg!”

– üzente az ír.

Nurmagomedov tavaly októberben jelentette be a visszavonulását, miután Justin Gaethje ellen megvédte címét, így 29. mérkőzésén a 29. győzelmét aratta.

Az orosz és az ír meccse nagy felfordulás közepette ért véget, és ez nem a sportágban már-már kötelező műbalhé lehetett, valóban elveszhették a fejüket. Akárhogy is, remekül jövedelmezett az összecsapásuk, 2,4 millióan fizettek elő rá pay-per-view rendszerben, ez rekord a MMA történetében. És ebben a sportban ilyen oda-vissza üzengetéssel kell megágyazni a hasonló pénzügyi sikereknek…

Nyitókép: MTI/EPA/Etienne Laurent

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »