Megverték és összetörték a telefonját

Megverték és összetörték a telefonját

Megverték és összetörték a telefonját

A rendőrségre 2019. február 23-án, 23 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy egy férfit megvertek Debrecenben, a Csapó utcán.

Hírdetés

Az egyenruhások adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek az ügyben, amelynek eredményeként két órán belül azonosították az elkövetőket, egy helyi testvérpárt.

A rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgatták a 29 férfit, valamint a 20 éves öccsét, akik elismerték tettüket. A nyomozás adatai szerint a testvérpár szóváltásba került a sértettel, ami egészen addig fajult, hogy az idősebbik fiú többször megütötte, míg a fiatalabb a telefonját törte darabokra a férfinak.

A 29 éves gyanúsítottnak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetése miatt kell felelnie, míg a 20 éves fiúval szemben rongálás, valamint garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt folytattak nyomozást a rendőrök. A sértett könnyű sérüléseket szenvedett a bántalmazás következtében.

A nyomozó hatóság az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »