Megvédjük Orbán Viktort!

Megvédjük Orbán Viktort!

Ismerjük a liberális média gyáva és sunyi módszereit..

Egy szempillantás alatt súlyt kaptak azok az aljasan gúnyolódó rajzok, amelyek Orbán Viktort Hitler-bajusszal ábrázolták, vagy Sárosdi Lilla Hitler-frizurával és -bajusszal Orbán Viktoron „humorizálása”, amint eldördült Amerikában a lövés a pennsylvaniai választási nagygyűlésen a béke mellett Orbán-módra kiálló, ezáltal is a következő megválasztása felé menetelő Donald Trumpra.

Trumpot is addig alázták Hitlerrel téve egyenlővé, míg el nem sült a gyilkosnak a vállra vett fegyvere. Tulsi Gabard amerikai elemző írta ezt a politikai (hideg)háborús közbeszéd jogos kritikájaként: „A Trump elnök elleni merényletkísérlet logikus következménye annak, hogy többször is Adolf Hitlerhez hasonlítják. Végül is ha Trump valóban egy másik Hitler lenne, nem lenne erkölcsi kötelességük meggyilkolni?”

Ez az az agymósószer, amely leginkább eltorzítja az emberek gondolkodását. Főleg ha valaki nem is rokonszenvez Trumppal, bár hogy miért, azt nehezen tudja megmagyarázni. A magyarázkodás leggusztustalanabb eleme az, hogy ő is békepártinak hazudja magát, mint az összes háborúpárti politikus, aki dollármilliárdokról dönt, hatalmas fegyverarzenálokat indít útba Ukrajnába, de amikor a nyilvánosság elé lép, akkor már természetesen meggyőződéses békepártinak mutatja magát.

Az agymosószer leghatékonyabb márkája Biden elnök nyilatkozata, amikor éppen nem Putyinként mutatja be a mellette álló Zelenszkíjt. Amikor nem mond nyilvánvaló ostobaságokat, akkor a szívéből szól és így beszél: „A legfontosabb, és ezt tiszta szívemből mondom, hogy Trump veszélyt jelent erre a nemzetre.”

Ezt éppen a merénylet előtti napon mondta. Lazítva ezzel is azokat erkölcsi gátakat, amelyek révén könnyebben ragadtathatja magát valaki végzetes döntésre. Például a Trumpra lövöldöző Thomas Matthew Crooks.

Persze az Orbán elleni lázítás nem csak a Magyar Naranccsal, nem csak Sárosdi Lilla aljas maszkírozásával volt tetten érhető. Természetesen Gyurcsány Ferenc is benne van ebben a kánonban. Már két évvel ezelőtt a HVG-ben hozták kiemelve az Orbánt nácizó sorait: „Orbán náci politikus. Mert a magyart fajnak, kiválasztottnak, felsőbbrendűnek tekinti, magát pedig az emberi világ feletti létvaló kiválasztottjának. Politikai szörny, mentálisan beteg.”

Nem tudni, mi járhatott még a Böszme agyában, amikor papírra vetette ezeket a gondolatokat, de aki politikai vetélytársáról ilyen sötét tónusban fogalmaz, arról sok jót nem lehet feltételezni. Tulsi Gabard amerikai elemző gondolatai itt is érvényesek lehetnek. Némi aktualizálással így is leírhatjuk Trumpot hitlerező gondolatait. „Végül is ha Orbán valóban egy náci lenne, nem lenne erkölcsi kötelességük meggyilkolni?”

Hírdetés

Napjainkban pedig már valóság lett a rémálomból. „Csutira mikor lőnek rá?” – tette föl a kérdést egy vicceskedő facebookos. Kocsis Máté mutatta be azt a profilt, amelynek szerzője szavazást indított egy liberális csoportban arról, mikor fogják lelőni a magyar miniszterelnököt. Kocsis határozottan rámutatott: „Haladéktalanul és minden eszközzel fel kell lépni az életellenes uszítások és utalások minden formája ellen!”

Ismerjük a liberális média gyáva és sunyi módszereit, most menetrendszerűen azt fogják mondani, hogy ugyan már, feleslegesen ugrottunk rá egy viccoldal bejegyzésére, mert ez csak humor, ez csak szellemeskedés, nem kell komolyan venni.

Nem árt tudni, hogy ezek az idők elmúltak. De, bizony komolyan kell venni az ilyen, Magyar Narancsra hajazó oldalakat, mert ebben semmi humoros, semmi szellemes nincs, különösen a Fico és a Trump elleni merényletek árnyékában. Ez rideg vérvágy olyan elvakult liberális gyűlölködők részéről, akik azt hiszik, elég az indulataikat viccnek álcázni.

Kocsis Máté aláhúzza: „Orbán Viktor csak másodsorban politikus, elsősorban ötgyerekes apa és hat kisgyermek nagyapja. Szóval pont rohadtul elég volt a liberálisok uszításaiból, a sunyiságukból, elég volt az agresszív gyűlölködésükből!”

Csak csatlakozni lehet a frakcióvezetőhöz. Mindent meg kell tenni azért, hogy az ilyen emberek ne jussanak nyilvánossághoz, ne fenyegethessék értékes, Orbán Viktorhoz kapcsolódó demokráciánkat, biztonságunkat. Ő legutóbbi békemissziójával is bizonyította, hogy meg akar és meg is fog védeni bennünket, magyarokat.

Rajtunk a sor, hogy mi, a szavazói is megmutassuk: meg fogjuk védeni országunk világszerte elismert és nagyra tartott miniszterelnökét, Orbán Viktort.

Horváth K. József

A szerző újságíró

www.magyarhirlap.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »