Megvan a Trump-merénylet igazi tettese, egyúttal pedig egy újabb ürügy a világháborúhoz?

Megvan a Trump-merénylet igazi tettese, egyúttal pedig egy újabb ürügy a világháborúhoz?

Titkosszolgálati források alapján a megbízhatóságáról ismert CNN álhírgyár arról tájékoztatja a mindig minden kamura genetikailag vevő amerikai goj publikumot, hogy Teherán a republikánus elnökjelölt likvidálására törekszik, bosszúból Kászem Szolejmáni 2022. januári meggyilkolása miatt, amelyre Trump adott parancsot.

A mindig vérprofi amerikai titkosszolgák (vö. Hollywood) már kezdettől fogva tudtak Irán galád tervéről, és Trump biztonsági stábját is értesítették róla, ezért fokozott biztonsági intézkedéseket foganatosítottak a védelmére azon a kampányrendezvényen is, ahol a dilettáns merénylőtanonc eltalálta a fülcimpáját.

Szerencsére megvan az igazi bűnös, úgyhogy már csak meg kell büntetni, amint azt Trump „magyarbarát” (forrás: Mandiner) szekundánsa, JD Vance forszírozza.

Trump környezetében egyébként mindenki vérprofi. Ez nála pályaalkalmassági követelmény. Maga Vance is brillírozik profizmusban, különösen a külpolitika terén. Megnyugodhatunk, hogy jó kezekben lesz a világ sorsa, ha Trumpot netán végzetes baleset érné.

Hírdetés

Szerencsére a legfontosabb dologban a góré és a samesza is teljesen képben van.

Vance azzal nem vádolható, hogy szilárdan ragaszkodik a nézeteihez.

De legalább „magyarbarát”. Micsoda megkönnyebbülés. Biztosan sokat fogunk profitálni belőle.

Már ha túléljük a világháborút, amelyre Izrael érdekében uszít.

H. T.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »