Megváltás Hadművelet 2.0 – folytatódik Idleb felszabadítása

Megváltás Hadművelet 2.0 – folytatódik Idleb felszabadítása

A Szíriai Fegyveres Erők egy újabb frontvonalon kezdtek hadműveletbe Dzsabal Al-Zawija körzetében Idleb tartomány déli részén.

Számos város és falu felszabadítását követően egy török menetoszlop érkezett Al-Bara településre, hogy megpróbáljanak egy védelmi vonalat létesíteni a Szíriai Arab Hadsereggel szemben. A menetoszlop a vahhabita terroristák egyik vezetési pontja közelében állt meg.

A Szíriai Légierő egy vadászbombázója figyelmeztetésként két légi csapást hajott végre a menetoszlop körül, amikor a megszállók nem fordultak vissza, további két légi bomba csapódott be a közvetlen közelükben, emiatt visszavonultak.

Az ötödik légi bomba a vahhabita terrorszervezetek vezetési pontját semmisítette meg.

Hírdetés

A szíriai csapatok eddig a legkifejezettebb módon visszafogottan reagáltak a megszálló Török Hadsereg szíriai jelenlétével szemben, azonban nem fognak habozni akkor, ha bármely török katonai menetoszlopot/katonai létesítményt kell likvidálni, amikor a Szíriai Arab Hadsereg hadműveletei útjába kerül vagy szíriai katonák életét fenyegeti.

A felvételt a terroristákat (bocsánat: “szabadságharcosokat”) támogató “média” készítette az említett incidensről és mindenféle módosítás nélkül osztjuk meg újra!

#Megváltás_Hadművelet

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Sharing is caring!


Forrás:orientalista.hu
Tovább a cikkre »