Megválasztotta vezetőségét a Szövetség – MKP Platform a Dunaszerdahelyi járásban

Megválasztotta vezetőségét a Szövetség – MKP Platform a Dunaszerdahelyi járásban

Február 17-én járási konferenciát tartott a Szövetség – MKP Platform a Dunaszerdahelyi járásban. A Nyékvárkonyban megtartott eseményről Fenes Iván számolt be, aki közzétette a választás eredményeit is.

A bősi polgármester megjegyezte, hogy a járási konferencián összegezték az eddig történteket, meghallgatták egymás véleményét és megbeszélték, hogy “természetesen teret adunk minden olyan személynek, aki tenni akar megmaradásunkért, a magyarságunkért”.

A járási konferencia küldöttei ezután szavaztak a járási elnök személyéről és az elnökség tagjairól.

Elnök – Fenes Iván Elnökségi tagok: Orosz Csaba, Bacsó László, Őry Péter, Polák László, Menyhárt József, Karaffa Attila, A. Szabó László és Hervay Rozália

Hírdetés

A Körkép.sk információi szerint ezen kívül a küldöttek döntöttek a Járási Grémium tagjairól, a Megyei Tanács tagjairól, az Országos Tanács tagjairól, az Országos Kongresszus küldötteiről és a javaslatot tettek a Szövetség járási elnökének személyére is.

Eszerint:

Járási Grémium tagjai: a járási elnök és a megyei frakció elnöke Megyei Tanács tagjai: a járási elnök, a megyei frakció elnöke és az országos elnökség tagja Országos Tanács tagjai: Fenes Iván, Orosz Csaba, Hájos Zoltán és Polák László Országos Kongresszus küldöttei: Fenes Iván, Orosz Csaba, Bacsó László, Őry Péter, Polák László, Menyhárt József, Karaffa Attila, A. Szabó László, Hervay Rozália A Szövetség járási elnöke: a küldöttek javasolják a járási MKP Platform elnökét, Fenes Ivánt

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »