Megújult a Suzuki Swift

Megújult a Suzuki Swift

A népszerű japán kisautó aktuális nemzedéke 2017 óta van piacon, és a gyártó már 3 év után elérkezettnek látta az időt a frissítésre. Ennek során a Swift nemcsak vagányabb külsőt öltött, hanem motorja is hatékonyabbá vált, és biztonsági arzenálja is gazdagodott.

Az alap és opciós külső dizájnelemek közé tartozik pl. a vízszintes krómlécet tartalmazó háromdimenziós hűtőrács, a polírozott, könnyűfém tárcsakészlet, a lökhárítóba függőlegesen beépített LED nappali fény vagy a több kombinációban választható kéttónusú fényezés.

A belső tér színkombinációja is változatosabb lett, az egész enteriőr kialakításáért pedig egy nagyobb autónak sem kéne szégyenkeznie.

Hírdetés

Ami pedig a szintén új1.2 DUALJET motort illeti, mostantól kizárólag 12 voltos lágy hibrid rendszerrel kombinálva kínálják, amely a korábbinál nagyobb kapacitású, 10Ah-s lítium-ion akkumulátort tartalmaz.

Maga a motor dupla injektoros befecskendező rendszert kapott, amely a mild-hibrid technikával és az elektronikusan szabályozott változó szelepvezérléssel együtt tovább csökkenti a fogyasztást.

A vezetéstámogató rendszerek közül a táblafelismerés, a holttérfigyelő vagy a sávelhagyásra és sávtartásra figyelmeztető rendszer érdemel említést.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »