Megújult a Körkép.sk

Megújult a Körkép.sk

Nyolc év után elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy új köntösbe öltöztessük hírportálunkat.

A Körkép.sk irányultsága, elhivatottsága természetesen marad. Továbbra is tartjuk, hogy a trendet inkább alkotjuk, mint követjük. Ami változik, az a belső motor, a grafika, részben az elrendezés és sok minden más a háttérben.

Ugyanakkor megtartunk mindent, ami működik, és ami bennünket jellemez. Egyúttal gyorsabbá, átláthatóbbá, letisztulttá válik az oldal, ahol nem a grafika viszi az olvasót, hanem a tartalom. A cikk nem a betűtípustól lett értékes, hanem attól, hogy azt önök elolvasták. Ezért ne tévesszen meg senkit az új kabát, továbbra is ugyanabba a kávézóba várjuk önöket és továbbra is barista készíti a kávét, melyet mezítláb fogyasztjuk.

Podcastjaink, a Felvidéken elsőként bevezetett szemle rovatunk, a friss hírek és a jól megszokott kategorizált tartalmaink továbbra is megtalálhatóak az oldalon. Újításként bevezetjük newsfilter rovatunkat, ahol a nap legfontosabb híreit fogjuk esténként összefüggéseiben magyarázni és kommentálni mindazoknak, akik feliratkoznak hírlevelünkre. Érdemes lesz!

Hírdetés

Természetesen, mint minden váltás, ez sem megy bakik, hibák, átmeneti döcögés nélkül. Hiszen egy weboldal fejlesztése az átállással nem áll meg. Ezért nyitottak vagyunk olvasóink véleményére, meglátásaira, javaslataira, ötleteire is.

Írjátok meg nekünk tapasztalataitokat az új oldallal kapcsolatban, szívesen

Olvassuk és fejlesszük együtt a Körképet!

A Körkép.sk csapata


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »