Megtörte a hallgatást Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosa

Megtörte a hallgatást Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosa

Fény derült arra, mivel védekezik a valóságshow-ból ismert Novozánszki Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László – írja a Blikk.

Az előzetesben ülő férfi egykori ügyvédje – egyben nagybátyja – elárulta a lapnak, hogyan látta az eseményeket volt ügyfele, aki feloldotta őt a titoktartás alól.

A férfi vallomása szerint november 20-án, az eltűnése – és a rendőrség gyanúja szerint egyben halála – napján azért kereste fel a lányt, hogy bevegye őt a cégébe.

Hírdetés

„Azért ment a lakására, mert alkalmazni akarta Fannit. A lány munkanélküli volt, és Laci fel tudott volna venni utána állami támogatást” – magyarázta az ügyvéd. Hozzátette: amikor a gyanúsított megérkezett, „a lány alélt volt, ő pedig feltételezte, hogy valamilyen szer hatása alatt állhatott. Azt mondta neki egy közös ismerősük, hogy vigye a lányt egy megadott helyszínre egy megadott időpontra. Ekkor követte el a legnagyobb hibát, hogy nem a mentőket vagy a rendőröket hívta. Jóhiszeműen­ úgy gondolta, a lány sem akarná, hogy kórházba vigyék, mert akkor bajba kerülhetne ő is és az is, aki a szert Fanninak adta.”

Egykori védence azt mondta az ügyvédnek, hogy ezek után az autójába tette a magatehetetlen Fannit. „Elment a megadott helyre, átadta Fannit”, majd elutazott Siófokra – magyarázta, és hozzátette, hogy nem tud többet az ügyről. Azt mondta, az sem lehetetlen, hogy Fanni még életben van, és hozzátette, hogy bízik rokonában.

Lichy József, Fanni családjának ügyvédje másként gondolja. „Ez egy életszerűtlen zagyvaság. Kapásból több ponton is lehet cáfolni az elhangzottakat, hiszen hogy jut be valaki egy másik ember lakásába, miért nem riasztja a mentőket, ha látja, hogy az illető rosszul van, és főleg, miért vállal olyan kockázatot, hogy odaadja ismeretleneknek? Nagyon szeretnénk tudni, hogyan ölték meg Fannit” – jelentette ki a jogi képviselő.

http://mno.hu/


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »