Megtört a jég – már ami az ECHO Tv hozzáállását illeti

Megtört a jég – már ami az ECHO Tv hozzáállását illeti

Ma, vasárnap, fő műsoridőben az egyik magántelevízió az ECHO TV változtatott eddigi öt éves gyakorlatán és fő műsoridőben, szinte teljes egészében, szerkesztett formában sugározta Vona Gábor a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnökének, egyben megválasztott miniszterelnök-jelöltjének tegnapi évértékelő és gyakorlatilag kampány nyitó beszédét.

Természetesen vannak gondolataim ezen örvendetes változás lehetséges okairól, de ezt most félre teszem, mert ezek másodlagosak. A korrekt tájékoztatást és az választók alapvető jogát a szabad tájékozódást most jól szolgálta Széles Gábor magán kereskedelmi televíziója. Szó szerint átjött, még így szerkesztett formában is a pártelnök hiteles üzenete a hazai és jelenlegi határainkon túli magyar választók százezrei részére.

Meggyőződésem, hogy az erre fogékony választók most nagyon figyelnek és emlékeik is jóval régebbre nyúlnak vissza, mint a jelenlegi hatalom birtokosai és a hatalomért fenekedő levitézlett hármas – vagy ki tudja hányas! – reménykedik.

Nem megyek bele Vona Gábor üzenetének részleteibe, ezt mások nálam pontosabban megteszik. A lényeg, hogy a hiteles, félreérthetetlen, közérthető és nagyon komoly beszéd véglegesen letette kézjegyét a hazai politikai palettára, mint lehetséges értékválasztás a hazájáért, nemzetéért is felelősséget vállaló magyar választó polgárok előtt.

Nem tudom elhallgatni még egy komoly hiányérzetemet, miközben végtelenül örülök, hogy az ECHO TV eddigi gyakorlatával szemben váltott, és őszinte, hiteles és valós információhoz juttatta a választók százezreit.

Morvai Krisztina EP képviselőről van szó, akinél Vona Gáborhoz hasonlóan nem ismerek hitelesebb, hazáját nemzetét őszintén és eredményesebben szolgáló embert. Emlékeim szerint a képviselő asszony immár öt éve nem kerülhet általam ismeretlen okok miatt az ECHO TV képernyőjére.

Hírdetés

A reményeim szerint az EP mandátumért újra harcba induló képviselő asszony, amikor nemtelen és megalapozatlan támadás érte az uralkodó gyurcsányi bolsevik hatalomtól Széles Gábor televízióját és napilapját a Magyar Hírlapot, azonnal odaállt az ECHO TV mellé 2009 februárjában komoly politikai beszéddel kiállva az igazság mellett a februári hóviharban.

Bár nem kaptam erre felkérést Morvai Krisztinától, de bizony zavarja igazságérzetem, hogy továbbra sem kerülhet nemzetszolgálatának sűrű, szinte naponkénti üzeneteivel az ECHO TV képernyőjére.

Őszintén reménykedem, hogy “egy fecske igenis nyarat csinál” és Vona Gábor után, Morvai Krisztina is végre öt év után visszakerülhet az ECHO TV képernyőjére hiteles tevékenységének rendszeres bemutatásával, hogy ő is segíthesse végre a kereskedelmi televízió segítségével is a magyar választók valódi értékválasztását.

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »