Megtalálták a magyar Messit az Eb-n

Folyamtosan frissülő, élő hírfolyamunkat IDE KATTINTVA találja.

Mindenki az új Messi akar lenni a világ labdarúgásában – írja cikkében az ESPNFC, és ebből kiindulva a focis portál kiválasztotta az Eb „mini Messijeit”, íme.

Az ír Messi Wes Hoolahan lett, aki a portál szerint imád futni, messziről lőni és cselezni. A Norwich City futballistája már 34 éves, így valószínűleg nem ő fogja megváltani a világot a következő 10 évben, de amíg játszik, a csapat motorja lesz. Az alpesi Messi az ESPNFC szerint Xherdan Shaqiri. A zömök középpályást, aki élete, és minden bizonnyal az Eb gólját lőtte a lengyelek ellen, a lap nemes egyszerűséggel úgy jellemzi: olyan, mint egy üllő, amire ráhúztak egy svájci mezt. Viszont amikor megindul a labdával, egészen Messi-formája van a dolognak. Elképesztő képességekkel rendelkezik, ezt a Bayernben már jó párszor bizonyította.

A magyarok Messije következik utána: Kleinheisler László. A gyorslábú középpályás könnyedén átveri a rátámadókat, és már meg is csinálta magának a helyet a játékhoz, írja az ESPNFC. Remekül lát a pályán, és gyorsan képes dönteni. Viszont szomorúan veszik tudomásul, hogy a Werder Bremen csekély 300 ezer euróból simán megszerezte a játékost.

Hírdetés

Alekszandr Zincsenko, az ukrán csapatból a portál szerint egyedül ő csinált valami különlegeset. A passzai élményszámba mennek, nem véletlen, hogy Pep Guardiola egy ideje rajtatartja a szemét és vinné szívesen Manchesterbe. Mindig nyomás alatt tartja a védelmet remek átadásaival, az orosz Ufa nem sokáig fogja tudni megtartani.

A lengyelek Messije Bartosz Kaputska, aki nem fél semmitől és senkitől. Szereti a látványos megoldásokat választani, annak ellenére, hogy még csak 19 éves. A Standard Liége által érte kiadott 400 ezer euró a portál szerint hamarosan feljebb kúszik.

A portugál Messi C. Ronaldo, sértegeti a lap a Real csillagát. Persze ez nem igaz, csak dicsérik: a magyaroknak lőtt sarkazós gólját más legfeljebb edzésen meri elvállalni. Hozzáteszik: egy karján több izom van, mint Messi egész testén. A tornán ő van a legközelebb ahhoz, amire az argentin zseni képes.

A walesiek zsenije Joe Allen, aki a lap meglátása szerint okos passzokkal operál, ennek ellenére a Liverpool árulja. A szabadrúgásai rendkívül veszélyesek, kár, hogy a walesieknél ott van előtte a sorban Gareth Bale.

Végül az angolok: haha, haha, írja a cikkben a szerző. „Nos az angol Messi…nevetnünk kell…nem, nem Jack Wilshere az…”


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »