Megtalálta a rendőrség Novozánszki Fanni mobilját

Megtalálta a rendőrség Novozánszki Fanni mobilját

Lefoglalta a rendőrség a valóságshow-ból ismert, és minden bizonnyal meggyilkolt Novozánszki Fanni régi mobiltelefonját, amelyet lecserélt egy újabb készülékre – írja a Blikk. A bulvárlap úgy tudja, a készüléket egy szervizben találták meg, ahova Fanni még novemberben, eltűnése előtt adta be.

A Blikknek nyilatkozó forrás szerint lehetséges, hogy a rendőrség talál olyan üzeneteket és fotókat a készüléken, amelyek az elkövetőhöz vezetnek. A lap szerint a rendőrség azt feltételezi, hogy az áldozat és feltételezett gyilkosa már hónapokkal korábban is beszéltek egymással, amelynek lehet nyoma a telefonban. Így még több bizonyíték lenne a nyomozók kezében, hogy börtönbe zárhassák a nő gyilkosát. 

A bulvárlap azt írja: az ügy egyetlen gyanúsítottja, az előzetesben lévő férfi még mindig nem tett beismerő vallomást, folyamatos ellentmondásokba keveredik, sőt nemrég a proligráfos vizsgálatot is megtagadta.

Hírdetés

http://mno.hu/

Korábban beszámoltunk arról, hogy az áldozat a halála előtt pár nappal több millió forintot vett ki a bankból, hogy kölcsönadja a gyanúsítottnak, és ezért mehetett oda a férfi azon a november 20-i napon. A fiatal lány azonban meggondolhatta magát, ebből pedig arra lehet következtetni, hogy a gyanúsított nyereségvágyból követte el a gyilkosságot. A Blikknek a Novozánszki család ügyvédje korábban azt mondta: attól tartanak, hogy a gyanúsított különös kegyetlenséggel ölte meg a fiatal lányt. „A nyereségvágy és a különös kegyetlenség szinte mindig együtt jár. A szülőknek azért különösen fájó ez, mert ha meghal a gyerekük, abba esetleg beletörődnek idővel. Fontos lenne viszont a tudat, hogy Fanni nem szenvedett, ám ez sajnos nem kizárható” – tette hozzá az ügyvéd.

A feltételezett gyilkos, B. László és Fanni kapcsolatáról egyelőre kevés megerősített információ került nyilvánosságra: a Hír Press úgy tudja, hogy B. László szoros viszonyt tartott fent az escortmunkákat is vállaló nővel, az áldozat egyik ismerőse pedig arról beszélt, hogy Fanni egy noteszben írta fel ügyfelei nevét. Az sem kizárt, hogy az áldozat valamilyen zsarolási ügybe keveredett.

http://mno.hu/


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »