Megszurkálta az anyját és a testvérét egy 20 éves mosonmagyaróvári lány, majd kiment az utcára járókelőkre vadászni

Megszurkálta az anyját és a testvérét egy 20 éves mosonmagyaróvári lány, majd kiment az utcára járókelőkre vadászni

/Frissülő cikk./

Hatalmas tömeg követi a mosonmagyaróvári Fő utcán lévő tragédiát: mentőhelikopter után a TEK is kiszállt. A Kisalföld úgy tudja, egy húszéves lány késelte meg családtagjait, majd a belváros felé vette az irányt, ahol további két embert megszúrt.

Egy 20 éves lány először az anyját és testvérét szúrta le otthonukban. A lap információi szerint 10-10 alkalommal. A családtagokat a mentőhelikopterek szállították a kórházba. Egyelőre nem megerősített információ, hogy mindkettejük kritikus állapotban van.

Hírdetés

Miután megsemmisítette (sic!) az otthonlévőket, elhagyta a helyszínt, és a magyaróvári belváros felé vette az irányt. A Zichy Mihály utcában egy vele szembejövő sétáló embert is megszúrt, majd a Fő utcán található dohánybolthoz ért, amely előtt egy másik embert késelt meg. Ezt követően bement a tabakba, ahol a lap tudomása szerint fenyegetőzni kezdett. Az ott dolgozó kirohant, és rázárta a mészárló fiatal lányra az ajtót. Nemsokkal negyed 6 után a helyszínre érkezett 5 autónyi egységgel a TEK.

A hatóságok akcióját nagyobb tömeg követi. Az utat teljes szélességében lezárták.

A lap információi szerint a fiatal lány anyját és apját szúrta meg a mosonmagyaróvári Ipartelepen, oda érkezett a mentőhelikopter.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »