Megszüntette a Facebook az ellenállási-tengellyel szimpatizáló oldalakat

Megszüntette a Facebook az ellenállási-tengellyel szimpatizáló oldalakat

2016. 06. 29.

A Facebook közösségi oldal több tucat oldalt szüntetett meg amik Szíriát, a Hezbollahot vagy a palesztin ellenállási mozgalomhoz köthetők.

A napokban elérhetetlené váltak a Szíriai Kormány, Dr. Bashar Al-Assad elnök, Nasrallah a Hezbollah főtitkárja, és számos palesztin ellenállási mozgalommal szimpatizáló Facebook oldal vagy csoport.

Több száz olyan magánszemélynek is zárolták a saját oldalukat, akik profil képe helyére az előbb említett személyek vagy szervezetek képeit rakta ki.

A Facebook cenzúrája előtt pár nappal Mark Zuckerberg személyesen fogadta Mohamed bin Salman szaúdi herceget, aki másodikként szerepel a szaúdi trónöröklés listáján.

NIF: Támogatóink közül pl. Dr. Ing. Sebestyén-Teleki István ki van tiltva a saját oldaláról, amit így meg se tud szüntetni. A Facebook, reméljük most már mindenki számára világos, nem támogatja a nemzetállamok fennmaradását, és így azon szervezetek kommunikációját sem, melyek ezekért harcolnak.

Orientalista.hu – Zenobia

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Aktuális, Amerikai Egyesült Államok, cion-diktatúra, CIONIZMUS, ellenállás, EU Tagged: Facebook cenzúrája, Mark Zuckerberg


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »