Megszületett a Jobbik őszödi beszéde !?

Nem gondoltam, hogy van még alább, de sajnos ezek szerint igen. Döbbenetes és önleleplező, hogy volt képviselőtársam, Mirkóczki Ádám – aki a hazafias egri Jobbik szervezetet is nemrég szétverte az „új kiegyezés” jegyében – lényegében gyökerében megtagadta (https://goo.gl/7b2HoS
) mindazt, ami a Jobbik nemzeti radikális lényegét jelentette és egyúttal kvázi lenácizta azokat a hazafiakat, gárdistákat, akik vére, verejtéke, bátorsága, kitartása, önzetlen munkája, tudása és adományai révén a Jobbik egyáltalán hazai és európai parlamenti szintre jutott a nemzeti önrendelkezés kivívásának mandátumával.

Mirkóczki ezzel megtagadta a Jobbik nevében az eszmei és lelki közösséget azokkal, akik a szoclib nemzetvesztés idején a nemzeti ellenállás oldalán önrendelkezésünk visszaszerzése, az elszámoltatás, a rend és a társadalmi igazságosság érdekében, az EU és multicégek gyarmatosítása ellen küzdöttek. És vállalták a meghurcolást, megalázását és gyalázkodásözönt.

Mindezt a helleri balliberális fordulat és az új szivárványpartner-jelölteknek való behódolás jegyében tette, hogy megágyazzon a bukott és nemzetvesztő Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai rendszer restaurálását végrehajtó hazafiatlan népfrontban való jobbikos részvételnek ?
Vajon ki és miért várta el ezeket a megtagadó mondatokat tőle ?
Ezzel a nemzetellenes balliberális oldal felé hídverés utolsó cölöpei is úgy tűnik a helyükre kerültek… Előrébb való az ezekkel való érdekközösség, mint a nemzethűség és a hazafiak iránti felelősség és a velük való eszmei és értékközösség ?

Ha mindig is így gondolta, amit most mond, akkor régen ő hazudott, tehát akkor bizony ő hazug. Ha korábban másként gondolta, csak most „eszmélt rá” a korábbi nemzeti radikális „eltévelyedés”-re, akkor viszont áruló. Egyik sem túl szívderítő. Biztos vagyok benne, hogy ezt még rajtam kívül sokan mások is számon fogják kérni rajta és a mostani Jobbik vezetésen is.

Mivel nekem már 2014. május 6-a óta a párt által kiadott elhatárolódó közlemény formájában okiratom van arról, hogy az utam a Jobbikkal elvált, így teljes szabadsággal emelhetem fel szavamat a nemzethűség és hazám iránt érzett felelősség jegyében. Ez nemcsak jogom, de kötelességem is.

Ceterum censeo:

Most a Nemzet sorsáról van szó. A Nemzet érdeke pedig mindig felül kell írja a pártérdekeket.

Hírdetés

Ha egyes pártok a saját politikai ambícióik érdekében egy bizonyos nemzeti minimumot nem tudnak betartani, akkor elveszítik az erkölcsi alapot arra, hogy szerepet játszanak az ország életében.

Az az egyik nemzeti minimum, hogy szemkilövetőkkel semmilyen körülmények között nincs alkunak és tárgyalásnak helye! A második pedig az, hogy bevándorláspártiakkal sincs semmilyen együttműködésnek és ideológiai közösködésnek helye.

Aki közvetve, vagy közvetlenül bűnsegédletet vállal abban, hogy Gyurcsány és bandája visszatérjen Magyarország irányításának a közelébe, az kiemelt felelősségű bűntettet követ el a nemzet ellen.

Aki a bevándorlás ügyét közvetve vagy közvetlenül előmozdítja, és aki a Heller Ágnes-i forgatókönyvvel azon dolgozik, hogy a Gyurcsány-, Bajnai-rendszer restaurációja megtörténjen, az nem képvisel nemzeti érdeket.

A fentiek lényegét minden nemzethű és a 2010 előtt is vallott nemzeti radikális értékeket-elveket máig képviselő honfitársam nevében is el kellett mondjam a Magyar Idők mai számában megjelent nyilatkozatban.

Megszületett a Jobbik őszödi beszéde


Forrás:gaudinagytamas.hu
Tovább a cikkre »