Megszólaltak a pozsonyi tragikus verés szemtanúi. Új részletek kerültek napvilágra

Megszólaltak a pozsonyi tragikus verés szemtanúi. Új részletek kerültek napvilágra

Május 26-án késő este Pozsonyban a dunaszerdahelyi Juraj Hossu egyetlen rúgással olyan súlyos sérüléseket okozott a fülöp-szigeteki származású Henrynek, hogy az néhány nappal később életét vesztette a kórházban. Megszólaltak a szemtanúk, újabb részletek is napvilágra kerültek.

A Nový Čas bulvárlapnak adott interjút az egyik szemtanú. Lucia volt az egyik lány, akit Juraj Hossu a halálos kimenetelű incidens előtt zaklatott. A támadó „buzeránsnak” nevezte a filippínó férfit és rasszára tett megjegyzéseket.

Hossu azért támadt rá Henryre, mert az védelmébe vette nőismerőseit, akit Hossu zaklatott. A vita tragikus fordulatot vett, mikor a dunaszerdahelyi 28 éves férfi bevitt egy ütést, majd a félig földre tántorodó filippínót hátulról erőteljesen fejbe rúgta. A fejsérülésbe Henry később belehalt.

Az egész incidenst rögzítette az egyik üzlet külső biztonsági kamerája, amelyen jól látszik, hogy a végzetes rugást követően Hossu mit sem törődve az eszméletlenül fekvő áldozat állapotával, felteszi mellkasára a lábát, majd telefonjával lefotózza.

Mint kiderült, Hossu két nőt zaklatott azon az estén, és nem csak szóval. Egyiküket megpróbálta betuszkolni egy taxiba.

Hírdetés

 

írta le a történetet a Markíza televíziónak az egyik szemtanú.

Alábbi cikkünkben megtekinthető az incidensről készült videófelvétel:

HNonline.sk, Körkép.sk

Nyitókép: HNonline.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »