Megszólalt Orbán állítólagos merénylője

Az interjúból kiderül, hogy tulajdonképpen csak engedély nélküli fegyvertartást és lőszer birtoklást tudnának rájuk kenni. Ettől függetlenül a “merénylők” még mindig vizsgálati fogságban vannak.

Legkedvencebb miniszterelnökünk ezek szerint “megmenekült”. A veszélyes “merénylők” lekapcsolva. Lehet tovább kiárusítani az országot!!! Zatyiba helyezni a hegyeinket, folyóinkat, a Szent Koronát.

A börtönben adott exkluzív interjút az N1Tv-nek a tavaly novemberben elfogott Brózman Gyula, aki a hatóság szerint társával Orbán Viktor miniszterelnököt akarta megölni. Brózman elismerte, hogy  két géppisztollyal és több száz lőszerrel indultak el tavaly novemberben, de mint állítja csak ki akarták próbálni a fegyvereket.

NIF: Amennyiben “herélt” automata fegyvereket szereztek be, akkor ezeket módosították vissza, hogy sorozatokat tudjanak lőni velük. Természetesen a módosítás után el kell valahova menni és ki kell próbálni a fegyvereket. Tehát az indoklás teljesen hihető. A probléma az, hogy az EU-n belül, és különösen Európán belül óriási különbségek vannak az országok fegyvertartási törvényei között. Európában Svájcban a leglazább a törvény és kantonról-kantonra különbözik, mégpedig a lazítás irányában. Vannak olyan kantonok, ahol, akárcsak az amerikai vadnyugaton magaddal hordhatod a fegyvert. 45 cm-nél hosszabb fegyver megvásárlásához nem kell engedély. 600.- CHF körül van egy Kalasnyikov, s ebből annyit vásárolsz, amennyit akarsz. Egy kis méretű nyomtatványt kell csak kitölteni és viheted is a fegyvereket és a nagy katonai láda töltényeket, 10’000 darabot / láda. A fegyverüzletek meg tele vannak mindenféle szakkönyvekkel a fegyverek használatáról, felkelések szervezéséről, totális ellenállásról, s egyebekről. A használt fegyverek még olcsóbbak. Ha fegyvert akarsz gyártani azt be kell jelenteni a rendőrségen!

A fegyvertörvény szigorúsága árulja el, hogy az adott országban mennyire retteg a hatalom. Es, ha a hatalom retteg, akkor ez nem egyebet jelent, mint azt, hogy sok olyan cselekedet van a számlájukon, melyek kiderülése esetén közfelháborodást váltanának ki, ami lavinaszerűen lázadássá, majd felkeléssé duzzadhat. Ezt takargatják a rendőrségi és titkosszolgálati apparátussal még pedig a nép ellenében. Svájcban ha kiderül, hogy több tízezer töltényt tartasz a lakásodban, akkor nem a rendőrséggel gyűl meg a bajod, hanem a háztulajdonossal, s a tűzoltósággal. Felmondják a bérleti szerződésedet és utána nagyon nehezen fogsz egy más lakást találni. Az országok közötti szigorúsági színvonalbeli különbségek mutatnak rá ezeknek a törvényeknek a tarthatatlanságára. Az egyik országban annyi töltény lehet a birtokodban, amennyire vágysz, míg a másikban egy doboz töltény miatt 2 év börtönre ítélnek.

Hírdetés

Következtetés: Magyarországon retteg a hatalom!!!

Megszólalt Orbán állítólagos merénylője

forrás: http://n1tv.hu/megszolalt-orban-allitolagos-merenyloje, 2016-04-01

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Interjú, Videó Tagged: engedély nélküli fegyvertartás, lőszerrel valo visszaélés


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »