Megszólalt Borkai, őstermelőként dolgozik a birtokán

A világtól elvonultan él, őstermelőként dolgozik a birtokán Borkai Zsolt

– írja a Blikk. Az egykori városvezető a 2019-es választást még megnyerte, de a korábban kitört szexbotrány miatt lemondott.

Családi háza a Győrhöz tartozó Bácsán található, itt él, vannak birkái, lovai, csirkéi,

korán kelek, megetetem az állatokat, de szőlőt is termesztek, a metszéstől a permetezésig mindent én csinálok. Akiknek nagyon sima a tenyerük, ilyenkor rájöhetnek, hogy van kemény munka is a világon. Amikor olimpiai bajnok lettem, vastag volt a kezemen a bőr, most megint ezt érzem

– mondta Borkai.

Hírdetés

Az ex-polgármester az előkerült jachtos felvételek után mélyponton volt, sokáig nem mozdult ki a házból, de mostanában is csak a barátaival találkozik. Arra kérdésre, hogy tisztára lehet-e mosni a Borkai nevet, így válaszolt:

Nincs ilyen célom. Az olimpiai bajnoksággal nagyon sok mindent letettem az asztalra. Ez már az enyém, senki nem fogja tudni elvenni. Nem foglalkozom mással, csak magammal és a családommal.

Házasságát megviselték a történtek, de a felesége vevő volt az újraírásra:

A feleségemmel újra kellett írnunk a kapcsolatunkat, de hála istennek, ő is vevő volt rá. Jól megvagyok a bőrömben, de ehhez kellett a család nagy segítsége és összezárása is. Elkövettem egy hibát, de az vesse rám az első követ, aki életében nem követett el hibát. Súlyos árat fizettem, de túl vagyok rajta, előre tekintünk.

A botrány miatti nyomozással kapcsolatban kijelentette, „soha nem voltam korrupt és nem is drogoztam”.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »