Megszólalt a nő, akit a HÉV-en akartak megerőszakolni

Megszólalt a nő, akit a HÉV-en akartak megerőszakolni

Egy ismeretlen támadta meg a gödöllői HÉV-en, a rendőrség segítséget kért a tettes előkerítésében.

Külön egységet alakított a rendőrség annak a férfinak az elfogására, aki a gödöllői HÉV vonal Szilasliget és Gödöllő, Erzsébet park közötti szakaszán, a szerelvény 3. kocsijában utazó 47 éves nőt akart megerőszakolni.

A police.hu oldal beszámolója szerint idén január 19-én, 5 óra 15 perc körül a nővel szembe leült egy általa nem ismert férfi, aki minden előzmény nélkül felszólította, tolja le a nadrágját, különben előveszi a kését és megöli. A nő megtagadta a követelés teljesítését, erre az idegen a telefonját és a pénztárcáját akarta, azt meg is kapta, a férfi azonban nem tágított.

Többször megrúgta, miközben azt hajtogatta, „told le a nadrágod, különben megöllek!”. Az áldozat próbált védekezni, segítségért kiabált, de rajtuk kívül senki nem volt a kocsiban.

A Gödöllő, Erzsébet park megállóhoz közeledve a sértett azt mondta, a férje ott várja, a támadó erre hátrált, majd a leálló szerelvényből kiugorva elmenekült. A sértett a támadás következtében súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrség által kiadott leírás szerint a támadó 20-25 éves, körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú férfi, az elkövetéskor orrot, szájat eltakaró maszkot, fekete kötött sapkát, tejeskávé színű szövetdzsekit, terepmintás tréningnadrágot és fekete cipőt viselt.

Az elkövető azonosítására és felkutatására nyomozócsoport alakult. A 10 fős egység tagjai folyamatosan gyűjtik az adatokat, információkat. Nehezíti a felderítést, hogy az áldozaton és a szerelvény vezetőjén kívül szemtanút egyelőre nem sikerült felkutatni. Több tucat embert már kikérdeztek, a lehetséges menekülési útvonalakat végig járták, ám egyelőre fordulópont nem következett be. Az eltelt idő alatt a kapott személyleírás alapján

két férfit előállítottak, ám elszámoltatásukat követően kiderült, nincs közük a támadáshoz.

Az intenzív felderítő munka eredményességéhez ezért az állampolgárok segítségét kéri a rendőrség – részletek itt.

Nyitókép: Pixabay

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »