Megszólalt a kétfarkú kutyapártos szimbólumot szétrúgó hazafi

Portálunkhoz ő küldte be a felvételt, amivel heccelni akarta a liberális gittegyletet. Sikerült neki, mivel a videót 30000-en látták, majd a mások véleményét el nem fogadó libsik töröltették is a legnagyobb videómegosztó oldalról. Tapasztalhattuk az elmúlt nap: egyből vonyítanak, ha őket sérelem éri, meglepődnek, ha valaki számon kéri őket… Túl komolyan veszik ezt a libsik… csak viccelődtem! Liberális pukkasztásnak szántam az egészet, tudtam, hogy erre ugrani fognak. Azt hittem ez is csak olyan ártatlan humor, mint a VESSZEN A TRIATLON poszterük… Be is találtam, százával írták a fenyegető üzeneteket. Érdekes! Minket mondanak fasisztának, de valójában ők a legnagyobb kirekesztők!

Magyar Menedék - Chemtrail

Kommentek tucatjai árasztották el az esetről készült videót, illetve az MKKP oldalán is támadásba lendültek a mélyliberálisok. Sajnos ők nem értik a viccet, de ők elvárják, hogy egy Nagy-Magyarországot gyalázó “VESSZEN A TRIATLON” plakáthoz jópofát vágjunk…

Tapasztalhattuk az elmúlt nap: egyből vonyítanak, ha őket sérelem éri, meglepődnek, ha valaki számon kéri őket…

A kutyusokat kb. ez az egy támadás érte, a momentumosok meg az lmp-sek sokkal rosszabbul jártak. Annak ellenére, hogy biztonsági okokból forgalmas csomóponton, szigorúan kamerák össztüzében mertek csak aláírásokat gyűjteni.

– Miért támadtál rá az MKKP szimbolúmra?

Túl komolyan veszik ezt a libsik… csak viccelődtem! Liberális pukkasztásnak szántam az egészet, tudtam, hogy erre ugrani fognak. Azt hittem ez is csak olyan ártatlan humor, mint a VESSZEN A TRIATLON poszterük…
Be is találtam, százával írták a fenyegető üzeneteket. Érdekes! Minket mondanak fasisztának, de valójában ők a legnagyobb kirekesztők!

– Olvastuk mi is a kommenteket… Valóban Fidesz-bérenc vagy?

Hahaha! Hát, persze! Most megyek átvenni a pénzt a Fidesz székházba.
Ezek a szerencsétlenek tényleg azt hiszik, hogy a “zOrbánék” foglalkoznak velük. Szerintem pont leszarják őket, jelentéktelen senkiháziak. Azt nem veszik észre, hogy van egy olyan réteg is, aki gyűlöli őket. Provokálnak minden szarral, egy csepp magyar identitás nincs bennük. Olyan szent dolgokhoz nyúlnak, mint pl. a Trianon…
Hogy ne zavarna egy nemzeti érzelmű embert az ilyen húzásuk?

Hírdetés

Olyan tipikus(árulkodó)kommentek voltak, engedd meg nekem, hogy kiemeljek néhányat:

-Szar ez az ország
-Csak egy rohadt keresztény csinál ilyet
-Ez a kurvaország
-Magyar tahó

(ez nem rasszizmus?) Undorító ez a magyarfóbia…

Ami viszont elkeserítő, hogy még mindig provokálhatnak, mindenki olyan okos a Facebook előtt. Elsősorban mi vagyunk a felelősök, hogy ezek még kimernek menni az utcára…

– Akkor az állatokat sem bántod ugye?

Dehogy! Szeretem az állatokat! Megint csak azt tudom mondani, hogy ezek az agyhalott liberálisok mosnak össze mindent. Keverik a szezont a fa…al. Ez a “papírmasé” egy szimbólum, nem egy állat.

– Mi a véleményed az olimpiáról?

Nem érdekel! Nem vagyok híve a dolognak. Sajnos itt Magyarországon egy normális hétköznap sem múlik el dugó, bkv jármű kiégése stb… nélkül.
Úgysem kapjuk meg a rendezés jogát. De, nem is ez érdekel!
Az zavar, hogy ez a felforgató kisebbség mindig a magyar érdek ellen dolgozik!!!
Kezdték a múltkor a Népszavazás elleni akciójukkal. A MAGYAR érdekek ellen kampányoltak. Effektív hazaárulás volt a tettük! Hiába orbánoznak, a Fidesz ezen intézkedésére nem lehet rosszat mondani. Orbán Európában elismert politikussá vált a migráció-ellenes lépésével.
A korrupció az zavar, természetesen engem is. De, ezek a szerencsétlenek hol voltak mikor Demszkyék szétlopták 20 éven keresztül a fővárost.
Vagy engedj meg nekem egy költői kérdést:
Ezek fognak kampányolni a Maccabi Játékok ellen is!? Na, ez a képmutatás bosszantott…

– Mit gondolsz a “Magyar” Kétfarkú Kutya Pártról?

Gusztustalan liberális magyargyűlölők…
Ez a kétfarkú kutyaszar párt ma minden patkányságán túltett ezzel a “vesszen triatlon” bejegyzéssel.
A kommentek is vérlázítóak! Ezekben az emberekben a magyar identitás egy pici szikrája sincs meg. Ebből is látszik, hogy ezek a liberális antifa szarok, mind véresszájú kommunisták kölykei, akik ilyen neveltetést kaptak. Mindent gyűlölnek, ami magyar!
Szerintem egy külsős “minden lében kanál” öregember pénzeli őket. Kitalálhatjátok kire gondolok. Persze ezt kikérik maguknak. Az, hogy milliók jönnek össze civil pénzből, az csöppet furcsa.
Azt is kikérik maguknak, hogy liberálisok, de mindig magyaroznak.

ultras info. com


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »