Megszólalt a debreceni pornósztár – nem félti állását a menekültektől

A 4024.hu impresszuma szerint „egy politikailag független, húzós témákat is bevállaló debreceni hírportál”. A bevállalós online lap a menekült és bevándorláskérdéssel kiemelten terhelt településen egy mélyinterjúban tette fel az illegális migránsokkal kapcsolatos húzós kérdést egy helyi lakosnak, aki mellesleg nemzetközileg elismert pornósztár.

Így hangzott a kérdés:

„Azért biztos hallottál valamit mondjuk a bevándorlókról és a menekülttáborról. Mi a véleményed róla?”

Anita Bellini (20) egyébként nem követi a híreket, az eseményeket, de elárulta a szóba hozott témát speciel ismeri. „Annyit hallottam róla, hogy állítólag el akarják tőlünk venni a munkát, és még több lesz a munkanélküli” –  mondta. Majd aranyosan, nevetve hozzátette, hogy

Hírdetés

„Ez azért nem olyan jó, de nekem van munkám és azt nem fogják elvenni!”

A napi híreket a hétköznapi nyelvre nagy érzékkel lefordító művésznő eredetileg Anita Berlusconi művésznévvel kezdte el a szakmát, de utána az egyik producer átnevezte, mert nem akart belőle problémát, hogy az olasz miniszterelnök nevét viseli egyik szereplője.

Anita a hivatkozott interjúban elmondta, hogy kiskorú óta pornósztár akart lenni a hírnév miatt, 100-200 filmen is túl van, előnyének tartja kislányosságát, a méret neki nem számít és azt is, hogy több mint 5 éve hűséges a barátjához. Hollandia, Spanyolország és Prága után most izgatottan készül első amerikai forgatására, ahol a Magyarországot felrúgását kilátásba helyező Bibi Noel is él. Anita ezzel szemben úgy nyilatkozott, hogy próbálták már külföldre csábítani, de még Pestre sem költözne, a nyugis Debrecent szereti. „Itt születtem, és itt is akarok maradni.” – hangsúlyozta.

Miközben munkatársaim komoly tényfeltáró cikkeket írtak arról, hogy modern kori gyarmatosítók irtják Erdély fenyveseit vagy, hogy 70 éve még a csecsemőket is agyonlőtték a bevonuló csehszlovák katonák úgy érzem, hogy én a lapzártához méltó híranyagot találtam.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »