Mégsem mindenki volt gyáva Londonban: egy román szembeszállt a késes terroristákkal

Hősként ünnepelnek Londonban egy román férfit, aki a pénteki brutális terrortámadás során megpróbálta megfékezni az őrjöngő muszlim terroristákat, és egyikükre egy bottal támadt rá.

Florin Morariu, a 32 éves, jászvásári illetőségű vendégmunkás, aki egy pékségben dolgozik, munkahelyéről látta meg a furgonjukból kiugráló gyilkosokat, amint machetékkel rontanak a járókelőkre. Míg a nagy brit birodalom alattvalói sikítva futottak a szélrózsa minden irányába, cserben hagyva társaikat, nőket, gyerekeket, a bátor román fiatalember megállt a felé tartó terroristák előtt, elkezdte a keze ügyébe kerülő tárgyakat feléjük dobálni, majd egy ládával fejbe vágta egyiküket. Ezalatt mintegy húsz ember menekült be a pékség ajtaján. A „bátor” muszlimok még késsel kezükben sem mertek közeledni hozzá. Morariu addig tartotta fel őket, míg a terrorelhárítók megérkeztek, és agyonlőtték a támadókat.

Hírdetés

A küzdelemben Morariu maga is megsérült, a mentők vágott sebekkel látták el. Szerencsére nem történt komolyabb baja. Bátorságával valószínűleg jó néhány életet megmentett


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »