Megrendítő üzenetekkel búcsúznak Gesztesi Károlytól

Megrendítő üzenetekkel búcsúznak Gesztesi Károlytól

A színművész tragikus hirtelenséggel hunyt el szombaton, vezetés közben infarktust kapott.

Még leparkolta az autóját, de aztán hiába jött a gyors segítség, a mentősök már nem tudták megmenteni az életét. Ötven percen keresztül próbálták újraéleszteni, sikertelenül.

– Ma meghalt egy részem. Zokogok aztán tompán nézek magam elé. Aztán azt érzem, biztos, csak valaki félreértett valamit, és hamarosan telefonálsz. Magamhoz szorítom Pankát, aki 13 évesen élete legnagyobb fájdalmát éli át. Szörnyű napok, hetek, évek várnak ránk. Örökké hálás leszek a sorsnak, hogy édesapja vagy Pankának és a fiúknak, akik mind rajongásig imádnak. Felfoghatatlan és feldolgozhatatlan. Nem tudok búcsúzni. Ma meghalt a lelkem egy része – írta Liptai Claudia, Gesztesi Károly volt felesége az Instagramon.

Búcsúznak a pályatársak is:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Úristen, ezt nem hiszem el Barátom?? #tobi #szerettelek #baratom #gesztesikároly

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Hírdetés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A Szìnművèszeti egyetemi tanulmányaim 3. évében meghívást kaptam Székesfehérvárra a “Diótörő és Egérkirály” c. családi musical főszerepére… Az Egérkirály Gesztesi Kàroly volt… Nagyon szerettem…megtiszteltetés volt együtt… Isten áldjon meg az úton drága Karcsi???❤️

Nagy Sanyi (@nagy_sandor_hivatalos_oldala) által megosztott bejegyzés,

Kálomista Gábor filmproducer az Origónak azt mondta: „Közel egyidősek voltunk Gesztesi Károllyal. Annak idején együtt dolgoztunk a Csak szex és más semmi valamint az Idegölő című filmekben. Karakterszínészként nagyon széles palettáról játszott, erős egyéniségű művész volt. A 2010-ig szorosabb kapcsolatban álltunk, aztán elsodródtunk egymás közeléből. Megdöbbentő, hogy most végleg elment.”

Schell Judit színésznő az Origónak elmondta, hogy: „Lesújtott a hír. A csak szex és semmi pánik című filmben dolgoztunk együtt. Karcsi rendkívül professzionális kolléga volt, és rendkívül jó színész. Mindez megfűszerezve a kiváló humorával. Szinte felfoghatatlan, hogy így ment el.”

Számos híresség, médiaszemélyiség, sportoló is megrendülve írt:


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »