Megremegtek a veszprémi hangulattól a világsztárok

Szombat délután fantasztikus győzelmet aratott a Veszprém a világsztárokkal teletűzdelt Paris Saint-Germain ellen.

Az összecsapás után a főszereplők értékelték a találkozót.

„Nem reális az eredmény, a két csapat között nincs ekkora különbség, szerintem ez a két csapat még találkozni fog a Final Fourban. Jók voltunk védekezésben, ami Mikler vezérletével még inkább feljavult a második félidőben. Gratulálok a játékosaimnak, Nagy ismét igazi kapitány volt a pályán” – mondta Xavi Sabate, a Veszprém vezetőedzője.

Hírdetés

„Fantasztikus meccset láthattak a szurkolóink. Óriásit játszottunk hatvan percen át, nagy győzelmet arattunk. Egész héten a Párizzsal feküdtünk, keltünk, egész héten elemeztük a játékukat. Volt, hogy három órán keresztül próbálgattuk a taktikai variációkat ellenünk” – egészítette ki mestere szavait Iváncsik Gergő, a hazaiak balszélsője.

Az ellenfél gratulált

„Először is gratulálok a Veszprémnek a megérdemelt győzelemhez! Meglehetősen rosszul kezdtük a mérkőzést, aztán javítottunk, a félidőre két gólra feljöttünk. A második félidőben a hazai kapus ellen nem volt ellenszerünk, a Veszprém nagyon jól és agresszíven játszott. Ilyen arányban még nem kaptunk ki, sok meccs van még hátra, harcolunk tovább, biztos vagyok benne, hogy a jövőben nem fogunk ilyen rosszul játszani” – mondta Zvonimir Serdarusic, a PSG vezetőedzője.

„Gratulálok a Veszprémnek a jó és agresszív játékához. A második félidőben mutatott játékunkkal itt esélyünk sem volt. Ma itt szerintem ebben a hangulatban ez ellen a csapat ellen senki nem nyert volna. Nem adjuk fel, harcolunk a csoportelsőségért” – tette hozzá Nikola Karabatic, a PSG irányítója.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »