Megrázó képeken a hajnali autós tragédia

Megrázó képeken a hajnali autós tragédia

Közúti közlekedési baleset történt a 4-es főút 149. kilométerszelvényében, Kisújszállásnál reggel 6 óra előtt pár perccel.

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint egy autó haladt Szolnok irányából Karcag felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetiránya szerinti bal oldalba és ott frontálisan ütközött a vele szemben közlekedő kisteherautóval.

Hírdetés

Kisújszállás, 2023. szeptember 21.  Ütközésben összetört járművek a 4-es főúton Kisújszállás külterületén 2023. szeptember 21-én. A balesetben egy Karcag felé tartó személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és frontálisan ütközött a vele szemben haladó kisteherautóval. A személygépkocsi sofőrje a helyszínen életét vesztette, míg utasa életveszélyes, valamint a kisbusz két utasa könnyű sérülést szenvedett.  MTI/Donka Ferenc

Kisújszállás, 2023. szeptember 21. Ütközésben összetört járművek a 4-es főúton. MTI/Donka Ferenc
A baleset következtében a személygépkocsi sofőrje a helyszínen életét vesztette, míg utasa életveszélyes, valamint a kisteherautó két utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »