Megpofozgatták Weinsteint egy arizonai étteremben

Megpofozgatták Weinsteint egy arizonai étteremben

Harvey Weinstein producer, akit már több mint kilencven nő vádol azzal, hogy zaklatta, vagy egyes esetekben megerőszakolta őket, egy ideje Arizona államban kezelteti magát. Agresszivitása, alkohol- és drog- és szexfüggősége miatt vonult be arra az exkluzív klinikára, ahol több más híresség is megfordult már. A jelek szerint a klinika szabályzata nem lehet túl szigorú, a producer ugyanis kedden egy scottsdale-i étteremben vacsorázgatott egyik orvosával. Itt képelték fel, amiről videó is készült.

A TMZ nevű bulvárportál cikke szerint egy Steve nevű férfi lépett a vacsorázó producerhez, hogy közös képet készítsen vele. Ez a kérés elég meglepő annak fényében, hogy Weinstein mennyire népszerű mostanában, de Steve már elég sokat ivott ehhez.

Hírdetés

Weinstein nem akart közös képet, mire a férfi bedühödött, és szidalmazni kezdte, egészen konkrétan egy darab szarnak nevezve a zsidót. Kétszer megütötte, de a TMZ videójából kiderül, hogy ezek nem voltak erős ütések. Nem is lehettek azok, mert Weinstein gyorsan kihátrált.

//cdnapisec.kaltura.com/p/591531/sp/59153100/embedIframeJs/uiconf_id/6740162/partner_id/591531?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1413478522&entry_id=0_uwmzh1gc

(TMZ – Index nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »