Megőrült a sofőr, amikor rájött, kiket hagyott haldokolni az út szélén

Egy cserbenhagyásos gázolás után az elkövető teljesen becsavarodott, az őrülettől ordibált, amikor megtudta, hogy a nő és a gyermek, akiket elgázolt és otthagyott az út szélén haldokolni, a saját felesége és fia volt – írta a Mirror.

Az eset a kínai Shandong tartomány Zibo városában, egy kivilágítatlan útszakaszon történt pár napja, késő este. A szemtanúk szerint fékezés nélkül elhagyta a helyszínt, miután áthajtott egy elektromos robogón, és a rajta ülő nőn és gyermeken.

Hírdetés

Környékbeliek rohantak az áldozatok segítségére. Hívták a mentőket és a rendőrséget.

A hatóságok bevitték Zhang feleségét és fiát a közeli kórházba, de a gyermeket nem sokkal később halottnak nyilvánították, miután az orvosok többször próbálták meg sikertelenül újraéleszteni. A fiatalasszony továbbra is életveszélyben van, súlyos sérülésekkel kórházban látják el.

A cserbenhagyó férfit még az éjszaka előállították a rendőrök és bevitték a kórházba. Ott teljesen összezavarodott és megtébolyodott, amikor szembesült vele, hogy kik is az áldozatai, mit követett el fiával és feleségével. Másnap a hatóságok elkísérték a baleset helyszínéhez, ahol tovább folytatta az őrjöngését.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »