Megöltek és feldaraboltak egy ungvári katonát Kelet-Ukrajnában

A testmaradványokkal megpakolt műanyag zsákokat még a múlt héten találták meg.

Ukrajnában, a Donyeck megyében található Toreck (korábban Dzserzsinszk) közelében egy büntetett előéletű férfi megölt egy katonát, a holttestet pedig feldarabolta – jelentette a donyecki rendőrkapitányság sajtóosztálya.

Június 17-én Toreck közelében műanyag zsákokban emberi maradványokat találtak. A helyszín egészen közel van az Ukrajna által nem kontrollált területekhez. A nyomozók megállapították, hogy az áldozat az Ukrán Fegyveres Erők 31 éves ungvári születésű katonája. A férfi este tűnt el, nem tért vissza szolgálatából, és a parancsnokaival sem lépett kapcsolatba. Az elhunyt katona kollégái azonosították a holttestet – írja a Vesztyi.

A rendőrök azonosították a férfit, aki utoljára látta az elhunytat. A 33 éves férfi odesszai lakos, akit korábban lopásért és baleset okozásáért ítéltek el. A gyanúsított férfi személyes dolgai között a rendőrök véres ruhát és kést találtak. A fiatalember elmondta, hogy június 16-án éjszaka az elhunyttal együtt iszogattak. Az italozás közben konfliktus alakult ki kettejük között, ami következtében megölte a katonát.

Hírdetés

Tudta, hogy ha kiderül a tette, akkor börtön vár rá, ezért a támadó úgy döntött, hogy megszabadul a holttesttől. A gyanúsított feldarabolta az elhunyt férfi testét, s három zsákba rejtve, a katonai pozícióktól távol dobta ki a testrészeket, remélve, hogy nem fogják majd megtalálni.

A gyanúsított férfit őrizetbe vették. Az ügyben büntetőeljárást indítottak. A gyilkost akár 15 év börtönre ítélhetik.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Szörnyű katonai beavatás: egymást kellett megerőszakolniuk az újoncoknakMár 305 kárpátaljait hívtak be sorkatonai szolgálatraMarcsuk: Oroszország félmillió katonát elveszít, ha megpróbál a Krímre utat vágniRovatok: KékfényTelepülés: UkrajnaCímkék: kárpátaljai katona, gyilkosság, ukrán hadsereg, kékfény, bűnügy, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »