Megöltek egy vállalkozót Újpesten

A hétvégén több mint száz rendőr fésülte át kutyákkal Újpesten a Farkaserdőt. Valakit, vagy valamit kerestek. A Ripost úgy értesült, hogy a IV. kerületből néhány napja eltűnt 47 éves férfi holttestét. A vállalkozót megölhették. A rendőrség megerősítette, hogy emberölés gyanújával indítottak nyomozást. A. Csaba közeli barátja nyilatkozott a portálnak. Elmondása szerint Csaba egy üzleti ügy miatt kerülhetett bajba.

A középkorú vállalkozó autószereléssel, használt autók külföldről való behozatalával, valamint biztonságtechnikával és építőiparral is foglalkozott.

Állítólag nem rég új ügyfelekkel kezdett egy nagyobb üzletbe, amitől sok pénzt reméltek.

Hírdetés

Csaba az emberével elküldött egy nagy adag pénzt az új partnereknek, de gond adódott, nem kapta meg a részét, és a saját betett pénzét sem. A saját részét tovább kellett volna adnia egy férfinak, akinek viszont ő tartozott – mondta a Ripostnak az eltűnt férfi barátja.

A. Csaba, eltűnése napján egy fiatal kollégájával az Erdősor utcáig vitette magát. Ott kiszállt az autóból. Azóta nem tudnak róla. A rendőrségi bejelntés után a férfit két napig eltűntként keresték a police.hu oldalon, fotóját közzétéve.

A Ripost megkeresésére megerősítették, hogy valóban A. Csaba holttestét keresték a hétvégén a rendőri akcióban. Jelenleg emberölés gyanújával folytatnak nyomozást.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »