Megöllek, kutya! – hörögte a vétlen magyar autósnak az elállatiasodott, részeg cigány

Nem csi­tul­nak a ke­dé­lyek En­csen, ahol csak­nem meg­is­mét­lő­dött a 2006-os olasz­lisz­kai tra­gé­dia. Egy magyar nő a hét­vé­gén el­ütött egy cigány gyereket, és ami­kor ki­szállt a ko­csi­ból, hogy se­gít­sen, a kis­lány csa­ládja ne­ki­esett, csak­nem meg­lin­cselte. „A gyerek apja ittas volt. Nekem esett, többször megütött, kiverték a fogam és eltörték a szemüvegem. Borzasztóan féltem – mesélte a vétlen magyar autós az egyik bulvárlapnak.

Kettészakadt a borsodi Encs. A helyiek nagyobb része a gázoló, a helyi boltban dolgozó J. Éva mellé áll, de mások a cigány lincselőket féltik. Éva a baleset óta sírva kel, és félelemben hajtja álomra a fejét.

Mit csináltál? Megöllek, kutya! „Ezt üvöltötte nekem a kislány édesapja, Dávid, amikor meglátta, mi történt” – vágott a történet közepébe J. Éva.

„Éjszakánként arra riadok, hogy rohan felém a dühös apa, meg akar gyilkolni… Teljesen kikészültem. Annyira emlékszem csak, hogy a Fő úton hajtottam, amikor megláttam az úton egy teherautót. Mögüle bukkant elő a kislány, másfél méterre az orrom előtt szaladt ki, már nem tudtam megállni” – sírta el magát az asszony.

„Próbáltam elkerülni őt, de ez nem sikerült, lesodródtam az útról. Kipattantam az autóból, segíteni szerettem volna a kislánynak, közben láttam, hogy iszonyú sokan rohannak az autóm felé kiabálva.”

Hírdetés

Üvöltöttem nekik: Hívjatok mentőt, ne ordítsatok, hívjatok mentőt!

„A gyerek apja ittas volt. Nekem esett, többször megütött, kiverték a fogam és eltörték a szemüvegem.Borzasztóan féltem. Mindig is az volt a rémálmom, hogy elütök egy gyermeket, sosem tudom majd feldolgozni, ami történt! Nekem is van hasonló korú unokám… nem akartam őt bántani!”

A információi szerint Hanna édesapja azért keresi Évát, hogy bocsánatot kérjen a viselkedéséért, de az asszony nincs rá felkészülve, hogy beszéljenek.

„Sokan próbálnak megvédeni, de vannak, akik hibáztatnak. Hanna édesapja az ismerőseimen keresztül zaklat. Mielőbb szeretnék elköltözni, külföldre megyek. Úgy érzem, ha maradok, az az életembe kerülhet” – mondta Éva.

ripost nyomán


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »