“Megöllek!”; “Dugni akarok!”; “Meg akarlak csókolni!”; “Óriási mellek!”

Ilyen és ehhez hasonló német kifejezéseket tartalmazó cetlit talált a kölni rendőrség annál a két arab bevándorlónál, akiket éjfél után nem sokkal tartóztattak le a kölni főpályaudvarnál és akiket a hatóságok azzal gyanúsítanak, hogy aktív résztvevői voltak a szilveszteri erőszakban, a tömeges szexuális támadásokban. A két bevándorlónál talált cetlin németül és arabul szerepeltek az ominózus kifejezések.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

A most letartóztatott két gyanúsított mobiltelefonját is lefoglalta a rendőrség, az eszközökben pedig több fotó és videó is arról tanúskodik, hogy Szilveszter éjjelén a 16 (!) és a 23 éves támadó is nőkre és fiatal lányokra vadászott Kölnben.

A kölni rendőrség eddig 21 férfit azonosított, akik részt vettek a kölni erőszakban, a hatóságokhoz már mintegy 170 feljelentés érkezett a szilveszteri molesztálással, szexuális zaklatással kapcsolatban. Azóta az is kiderült, a szilveszter éjszaka Kölnben nők ellen elkövetett támadások mögött nagyrészt Szíriából származó, nemrég regisztrált menedékkérők állnak, a hírt a kölni rendőrség is megerősítette.

Hírdetés

Németországban egyre nagyobb a felháborodás a kölni események miatt, és újra felerősödtek azok a hangok, amelyek élesen bírálják Angela Merkel német kancellárt és elhibázott bevándorláspolitikáját. Szombaton például több tüntetés is lesz Kölnben, az egyik, menekültellenes tüntetést a német szélsőjobboldali Pegida szervezi. A demonstrációt szombat délután két órára jelentették be, és több ezer embert várnak. A bevándorlásellenes mozgalom stílszerűen a kölni főpályaudvarra tervezi a megmozdulást. A felhívás a német közösségi médiában is terjed. A kölni rendőrség megerősített szolgálatot teljesít a hétvégén, hogy biztosítani tudják a rendet. Az iszlámellenes Pegida Németország keleti felében, főleg Szászországban ezreket tud az utcára vinni.

Mint beszámoltunk róla, ugyancsak Kölnbe és szombatra szervez tüntetést a német focihuligánok egyik radikális szárnya. Az ultráknál ugyanis “betelt a pohár”, most nyíltan a bevándorlók és Angela Merkel ellen is tüntetni szeretnének.

“Merkel csatatérré változtatta Köln városát, amely szinte a polgárháború szélére sodorta, ott nőket és lányokat erőszakoltak meg, molesztálták és kirabolták őket. Ezen túlmenően, még a rendőröket is megtámadtak a bevándorlók, valamint a katedrálisunkat rakétákkal lőtték leköpték és becsmérelték. Ez elfogadhatatlan! Politikusaink a mi asszonyainkat és lányainkat sodorták veszélybe! Kölnben találkozunk, szükség lesz Rátok! Szükségünk van arra, hogy ott legyél a helyszínen, megmutatjuk, hogy többé soha nem lesz hasonló szituáció és kezünkbe vesszük a sorsunkat!” – írják a focihuligánok a Facebook-on.

hunhír.info – pestisrácok.hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »