Megnyithatja a határt a BETOLAKODÓK előtt az új macedón kormány – Soros akcióban

Komolyan megváltoztathatja a macedón bevándorlási politikát az új szocialista kormány egy kiszivárgott dokumentum szerint, amely bejárta a közösségi médiát is. A kormány elismerte, hogy hiteles a dokumentum, amely a Munkaügyi és Jóléti Minisztérium javaslata.

A dokumentum egy része latin betűkkel íródott és a furcsa mondatszerkezetek alapján világos, hogy eredetileg nem macedónul írták, hanem máshonnan kapta a tárca” – mondta a Magyar Hírlapnak Cvetin Csilimanov újságíró, a Stop Operation Soros kezdeményezés egyik vezetője.

Hírdetés

A miniszter, Mila Carovska egy a Soros-alapítvány és az amerikai nagykövetség által fizetett HERA nevű NGO-nak dolgozott, amely szexuális kisebbségekkel foglalkozik, s főleg az abortuszt és a szabad droghasználatot propagálja. A tárca javaslata megkönnyítené az állampolgárság megszerzését is.

További aggodalomra ad okot, hogy a Nemzetközi Migrá­ciós Szervezet pályázatot írt ki egy nem használt kórház menekülttáborrá alakítására Demir Kapija városban, ahol a migránsok Szerbia felé mennek tovább, bár ezt a Nemzetközi Migrá­ciós Szervezet tagadta. Csilimanov szerint biztos, hogy, ha az Unió és Görögország azt akarja, akkor a szocialisták készek eleget tenni kérésüknek, és megnyitni a határt. A macedónok félnek továbbá attól is, hogy Ausztria és Németország visszafelé irányuló mozgást indítana el, ami a kormány terveivel együtt újabb migrációs inváziót okozna az ország számára.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »