Megnyílt a regisztráció a Szalézi Család 2025-ös torinói Lelkiségi Napjaira

Megnyílt a regisztráció a Szalézi Család 2025-ös torinói Lelkiségi Napjaira

Megnyílt a regisztráció a Szalézi Család jövő évi Lelkiségi Napjaira, amelyeket Torinóban, Valdoccóban tartanak majd 2025. január 16. és 19. között. A 43. alkalommal megrendezett esemény a Don Bosco által létrehozott lelki család csoportjainak tagjait fogja össze, és a strenna vezértémája nyomán a lelkiség, a karizmák, a testvériség és a tapasztalatok megosztásának intenzív élményét kínálja.

A reményben lehorgonyozva, zarándokok a fiatalokkal együtt a címe a 2025-re meghirdetett szalézi strennának, ezt állítják a középpontba a Szalézi Család 2025-ös Lelkiségi Napjain is. A strenna azt javasolja, hogy éljük meg a Ferenc pápa által a jubileumi szentévre Krisztushoz vezető zarándoklatot, vagyis a reményt, amely nem okoz csalódást, és járjunk együtt a fiatalokkal, Don Bosco apostoli szenvedélyével.

A 2025-re vonatkozó strenna teljes szövege angol nyelven IDE kattintva olvasható.

Hírdetés

A Lelkiségi Napokon való részvételt a jubileumi év során lehetőség szerint szélesebb körű zarándoklat keretében javasolják a szervezők, akár személyesen, csoportokban vagy akár tartományokon belül.

Az előkészületek során a Szalézi Családi Titkárságának központi küldötte, Joan Lluís Playà atya levélben összegezte az összes alapvető információt az eseménnyel kapcsolatban. A Szalézi Család Lelkiségi Napjaira való regisztrációt online kell lebonyolítani a hivatalos weboldalon az „Események” menübe való belépéssel, ahol a kívánt nyelv kiválasztását követően tölthetik ki az érdeklődők az űrlapot.

Forrás és fotó: Infoans.org/Szaléziak.hu

Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »