Megnyerte az arcátlansági versenyt a mentőket szapuló nő

Megnyerte az arcátlansági versenyt a mentőket szapuló nő

Elképesztő esetről számolt be az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán. Egy 30 év körüli nő csuklófájdalmai miatt kérte telefonon a mentők segítségét, majd bő negyedórával később már fenyegetőzött és panaszt tett, amiért még nem érkezett ki hozzá a sürgősségi kocsi.

Meghökkentő panaszt voltak kénytelenek kivizsgálni az egyik mentésirányító állomáson két ünnep között – írta hivatalos Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat, melyet a Hirado idéz.

Mint kifejtették, az „ügy” azzal kezdődött, hogy öt napja tartó csuklófájdalmai miatt a mentők segítségét kérte egy harminc év körüli nő az esti órákban.

A segélykéréstől számított 18 perc múlva a bejelentő ismét telefonált, ezúttal már azért, hogy panasz tegyen, amiért még nem érkeztek meg hozzá a mentők.

A hanganyagok tanulsága szerint végig türelmes mentésirányító ugyan hosszasan próbálta elmagyarázni, hogy éppen magasabb prioritású eseteknél nyújtanak segítséget az életmentők,

Hírdetés

a nő nem volt hajlandó elfogadni, hogy a többnapos csuklófájdalom miatt a mentésirányító nem riaszthat azonnal egy szabad rohamkocsit.

A nő hallhatóan felháborodott ezen, és miután megtette a panaszt, már nem is kérte a mentők segítségét.

A történet azonban itt még nem ért véget.

 A bejelentő pár óra múlva ismét felhívta a mentésirányítást azzal, hogy „A maga balf*** kollegája miatt most elém kerülnek, akiket mentővel hoznak a sürgősségire” – mondattal kiegészítse az előzőleg rögzítetteket.

A vizsgálat eredményéről az Országos Mentőszolgálat ma hivatalosan is tájékoztatta a panaszost.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »