Megmondom, mi a túrót csinálj, Pumukli!

Megmondom, mi a túrót csinálj, Pumukli!

Megmondom. Életedben először légy férfi!

„Mi a túrót csináljak még?” – kérdezi megjátszott fölháborodással Pumukli főpolgármester, aki szerint az emberek nem hajlandók fölfogni a tényeket a Városháza-mutyiról. 

Tényleg, mit is csináljon? Például mondjon le, még ma. Aztán tegyen beismerő, feltáró vallomást a rendőrségen arról, hogyan működtették haverjaival azt a bizonyos „jutalékos rendszert”, amelyről Gordonka régi harcostársa, a Gansperger Gyuszi a hangfelvételen vartyog.

Mondjon le ebben a pillanatban, bár legjobb lett volna, ha hivatalba sem lép. Mert egy teljesen fogalmatlan, rakás szerencsétlenség, aki két év alatt egy forgalmi káoszos, lepusztult, korrupt hajléktalantanyává züllesztette a nemzet fővárosát. 

Tényleg: az autósok szivatásán, az idióta biciklisávjain, méhlegelőin, rovarhoteljein, nem működő ivókútjain, a neje által turizott ingen, az offshore buszmutyin, az ötmilliárddal megtüttőzött Lánchíd-felújításon, a Városháza-gate-en és a napi három facebookos nyavalygásán kívül mit adott Budapestnek Karácsony Gergely? Azon túl, hogy mindenért a kormányt hibáztatta és vízfolyásszerűen hazudozott, ugyan mi a túrót csinált még? 

Hírdetés

„Tényleg, ez már óvoda, nem tudok mit mondani. […] Nem tudok még mit tenni ezentúl. […] Én meg kikérem magamnak, semmi olyan döntést nem hozott a Városháza” – hablatyolta az ATV-ben Pumukli Gergely. Tényleg óvoda, hogy még neki áll följebb. Először azt mondta, „nincs terv” a Városháza eladására. Fideszes meg putyinista összeesküvés az egész. Aztán kibökte: mégis van terv, de nem az eladásra. Majd miután ráomlott a kazalnyi hazugság, a helyettese, Kerpel-Fronius Gábor mégiscsak beismerte: maga Karácsony rendelte meg és a főpolgármesteri kabinet tárgyalta az értékesítést is magában foglaló előterjesztést. Óvoda, mi?

Mi a túrót csinálj még, Pumukli? Megmondom. Életedben először légy férfi! Vállald a felelősséget azért a nagy rakás guanóért, amit városvezetés címén elkövettél. Mondj le! Húzz vissza a rekettyésbe vagy a Mediánhoz, szórakozz a görbéiddel!

Borítókép: Karácsony Gergely az ATV Egyenes beszéd című műsorában (Fotó: Facebook/Bohár Dániel/ATV)

Pilhál Tamás – www.magyarnemzet.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »