Megmentette a betolakodót a „hős” svéd hülyegyerek – ez lett a vége

Hősként ünnepli Svédország degenerált söpredéke azt a fiatal nőt, aki „bátor kiállásával” megakadályozta egy Gothenburgból Isztambulba induló repülőgép felszállását, mert az egy kitoloncolásra ítélt afgán kontinensfoglalót szállított volna.

Elin Ersson élőben közvetítette okostelefonjáról a repülőgép fedélzetén zajló eseményeket, amelynek maga is utasa volt. Amint észrevette, hogy az egyik ülésen egy férfi egy idegenrendészeti tiszt társaságában foglalt helyet, felpattant, és a gép folyosóját elállva hisztérikus rendbontásba kezdett, amit ő „jogai gyakorlásaként” értelmezett. A repülőgép nem indulhatott el, amíg bárki is áll a fedélzeten, ezért többször is felszólították, hogy üljön le és kösse be magát, ő azonban arról győzködte utastársait és a gép személyzetét is, hogy az 52 éves férfit „meg fogják ölni”, ha kitoloncolják. Hogy honnan vette ezt, nem tudni, mindenesetre hosszas tombolása eredményre vezetett, a férfit és kísérőjét leszállították a fedélzetről. A videó tanúsága szerint néhány hozzá hasonló elmeroggyant még meg is tapsolta a garázda nőt, akit jobb országban bilincsben vittek volna el, és jó darabig nem utazhatott volna még busszal sem.

Hírdetés

A svéd hatóságok azóta nyilvánosságra hozták, hogy az „ártatlan” kontinensfoglaló kitoloncolását súlyos testi sértés és más erőszakos bűncselekmények miatt rendelték el, miután letöltötte többéves börtönbüntetését. Az esemény óta a férfi eltűnt a hatóságok látóköréből, jelenleg körözik. Valószínűleg azóta további bűncselekményeket követett el. Az áldozatok biztosan megköszönik majd Elin Erssonnak.

Ami a garázda libát illeti, megdöbbentő módon semmilyen módon nem kell felelnie cselekményéért. A repülőgéppel rendben elutazhatott isztambuli vakációjára. Csak most kezdenek rajta gondolkodni, hogy mégiscsak valami felelősségre vonásnak lehet helye, ugyanis szabálysértést követett el azzal, hogy nem engedelmeskedett a kapitány felszólításának, hogy üljön le.

Mi azt javasoljuk neki, próbálja meg ugyanezt a húzást Izraelben, a Ben Gurion repülőtéren előadni.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »