Meglepő kérdést tett fel a kapus a rivális edzőnek

Meglepő kérdést tett fel a kapus a rivális edzőnek

Samir Handanović, az Internazionale veterán szlovén kapusa különleges mondattal vonta kérdőre Maurizio Sarrit, a Lazio edzőjét a két csapat vasárnapi, római rangadója után. „Miért nem csinált úgy, mint Bielsa?”

A mondatot a futball világában sokan értették, sokan nem. Azt sejtették, hogy a rangadó egyik legvitatottabb esetével függhet össze. Federico Dimarco, az Inter védője ütközött Lucas Leivával, a Lazio veterán brazil középpályásával, s a földön maradt. A fekete-kékek nem kaptak szabadrúgást, mert a labda Lautaro Martínezhez került.

Ám a védő még mindig sérülten feküdt a földön, amikor Felipe Anderson gólt szerzett a Laziónak. A milánóiak dühöngtek, Handanović pedig Bielsát idézte az ellenfél edzőjének.

Hírdetés

A nagy tudású és rendkívül népszerű, mindazonáltal sokak szerint vitatott személyiségű argentin edző, Marcelo Bielsa 2019-ben, csapata, a Leeds United az Aston Villa elleni, mindkét fél számára nagyon fontos mérkőzésén arra utasította a játékosait, engedjék az ellenfelet gólt szerezni, mert előtte úgy kerültek előnybe, hogy Mateusz Klich akkor talált a kapuba, amikor az ellenfél játékosa, Jonathan Kodjia a földön feküdt, segítségnyújtást kérve.

A Villa az újrakezdés utáni első akcióból kiegyenlített.

A római rangadót a Lazio 3-1-re megnyerte, ez volt az Inter első veresége a bajnoki idényben.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »