Meglepő hír érkezett a Balatonról

Meglepő hír érkezett a Balatonról

Habár az őszi szezon a végéhez ért, a Bahart meghosszabbítja a hajózás élményét az érdeklődők számára.

„Örömmel tájékoztatjuk kedves Utasainkat, hogy az iskolai őszi szünet napjain, október 26. és november 3. között még lesz balatoni hajózás!” – olvasható a Balatoni Hajózási Zrt.honlapján. A társaság 178. személyhajózási szezonja október 23-ig tartott, amit közel 20 százalékos utasszám növekedéssel zárt.

Az őszi szünetben Siófokon, Balatonfüreden és Keszthelyen minden nap indul sétahajó járat négy időpontban: 11:00, 12:30, 14:00 és 15:30 órakor.

Ezenkívül hétvégén és ünnepnapokon, október 26–27. és november 1–2–3. napjain menetrendi járatok közlekednek a Balaton legforgalmasabb vonalain.

Hírdetés

Siófok–Balatonfüred–Tihany és Fonyód–Badacsony útvonalon járnak a hajók, emellett Badacsonyban 15:00 órakor sétahajózásra is lesz lehetőség.

Az új katamaránok is megtalálhatók majd a Balaton vizén, ugyanis a Balaton katamarán Siófokon fog sétahajózni, a Tomaj katamarán pedig a Siófok–Balatonfüred–Tihany útvonalon járja a településeket. Balatonfüredre pedig visszatér a Kelén nosztalgiahajó.

A hajózási lehetőség kereső segítségével néhány kattintással megtalálható a települések között közlekedő hajók konkrét indulási időpontjait, az érintett kikötők és a menetdíjak.

Jegyek online, a jegy.bahart.hu oldalon is megvásárolhatók.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »