Megköszönték Merkelnek a brüsszeli merényleteket

Megköszönték Merkelnek a brüsszeli merényleteket

A brüsszeli terrortámadásokat követően a német kancellárnak, Angela Merkelnek mondott „köszönetet” egykori kereszténydemokrata párttársa, Vera Lengsfeld. A volt német politikus a közösségi oldalán osztotta meg a Kronen Zeitung egyik brüsszeli beszámolóját, melyhez a következő megjegyzést fűzte:áldott legyen Angela Merkel, a melegszívű, a jövendőmondó. Ő mindent megtett azért, hogy a terrorizmus megvesse a lábát Európában…”Lengsfeld tehát közvetve a német kancellárt nevezte meg a brüsszeli merényletek felelőseként. A volt képviselőre egyből rászállt a német média, így a Lengsfeld kénytelen volt bocsánatot kérni a Facebookon tett kirohanásáért, bár azt állította, hogy csak kimásolta a szöveget az egyik ismerősétől. A bejegyzés a CDU-nál is kiverte a biztosítékot, még saját fia is kénytelen volt elhatárolódni saját édesanyja kiírásától, hiszen ő jelenleg is a kormánypárt tagja.A kemény kritika a nő részéről egyébként nem számít meglepetésnek. Korábban is többször bírálta Merkelt bevándorláspolitikája miatt, illetve a xenofób Pegida mozgalmat dicsérte a kancellár és egykori pártja ellenében. Lengsfeld szerint az a CDU, amelyhez egykoron csatlakozott, már „nincs többé”.Vera Lengsfeld 1990-től 2005-ig volt a Bundestag tagja, korábban a Zöldek képviselőjeként, majd 1996-tól a kereszténydemokrata CDU színeiben. www.888.hu – Bertha László Tisztelt olvasók!
Legyenek olyan kedvesek és támogassák „lájkukkal” a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/flagmagazin
– Minden „lájk számít, segíti a magazin működését!Köszönettel és barátsággal!www.flagmagazin.hu Tweet

A volt német politikus a közösségi oldalán osztotta meg a Kronen Zeitung egyik brüsszeli beszámolóját, melyhez a következő megjegyzést fűzte:

áldott legyen Angela Merkel, a melegszívű, a jövendőmondó. Ő mindent megtett azért, hogy a terrorizmus megvesse a lábát Európában…”

Hírdetés

Lengsfeld tehát közvetve a német kancellárt nevezte meg a brüsszeli merényletek felelőseként. A volt képviselőre egyből rászállt a német média, így a Lengsfeld kénytelen volt bocsánatot kérni a Facebookon tett kirohanásáért, bár azt állította, hogy csak kimásolta a szöveget az egyik ismerősétől. A bejegyzés a CDU-nál is kiverte a biztosítékot, még saját fia is kénytelen volt elhatárolódni saját édesanyja kiírásától, hiszen ő jelenleg is a kormánypárt tagja.

A kemény kritika a nő részéről egyébként nem számít meglepetésnek. Korábban is többször bírálta Merkelt bevándorláspolitikája miatt, illetve a xenofób Pegida mozgalmat dicsérte a kancellár és egykori pártja ellenében. Lengsfeld szerint az a CDU, amelyhez egykoron csatlakozott, már „nincs többé”.

Vera Lengsfeld 1990-től 2005-ig volt a Bundestag tagja, korábban a Zöldek képviselőjeként, majd 1996-tól a kereszténydemokrata CDU színeiben.

 

www.888.hu – Bertha László

 


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »